Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

“Δένει” Τοροσίδη – Περιμένει Παπασταθόπουλο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η επιχείρηση “ελληνοποίηση” καλά κρατεί στον Ολυμπιακό, αφού μετά τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και ο Τοροσίδης ετοιμάζεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2015. Διακαής πόθος αλλά και δύσκολη περίπτωση ο Παπασταθόπουλος.

Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους “ερυθρόλευκους” είναι ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο διεθνής αμυντικός θα ανανεώσει μέχρι το 2015 με τις ετήσιες απολαβές του να αυξάνονται στο 1 εκατ. ευρώ και την ρήτρα του να αυξάνεται από τα 7 στα 10 εκατ. ευρώ.
 
Στον Ολυμπιακό γίνεται προσπάθεια όχι μόνο να μείνουν οι Έλληνες παίκτες αλλά να έρθουν και άλλοι. Στην κορυφή της λίστα βρίσκεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ωστόσο η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν χαρακτηρίζεται.
 
Μπορεί η Μίλαν να τον έχει στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες αλλά διεθνής κεντρικός αμυντικός έχει πολύ καλό όνομα στην Ιταλία, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα και η Ζενίτ ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του.
 
Στον Πειραιά, πάντως, είναι αποφασισμένοι να περιμένουν ελπίζοντας πως ο “Πάπα” θα προτιμήσει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε