Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Δερμιτζάκης: “Αν προκριθούμε, ανεβαίνουμε επίπεδο”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σοβαρότητα, πειθαρχία, “καθαρό μυαλό” και πάθος αντίστοιχο με εκείνο του πρώτου αγώνα με τον Άγιαξ, είναι τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην επιτυχία, δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης τόνισε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ότι το αποτέλεσμα του Άμστερνταμ(1-1) δεν πρέπει να αποπροσανατολίσει τους παίκτες του: “Να μην παρασυρθούμε από το αποτέλεσμα παγίδα του πρώτου αγώνα. Εχουμε καταστρώσει πλάνο, ξέρουμε πώς θα πάμε το ματς. Πλέον ξέρουμε περισσότερο την αντίπαλη ομάδα. Το πρώτο ημίχρονο του πρώτου αγώνα, στο οποίο προσαρμοστήκαμε, δεν θα επαναληφθεί πιστεύω”, δήλωσε

Ο τεχνικός του “δικεφάλου του Βορρά’ επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Πάμπλο Κοντρέρας, τον οποίο χαρακτήρισε “ηγέτη” και υπογράμμισε ότι δεν θα σταθεί στις απουσίες του “Αίαντα”: “Δεν κοιτάζουμε πιθανές απώλειες του αντιπάλου, γιατί στο επίπεδο μιας τέτοιας ομάδας όπως ο Αγιαξ, δεν μιλάμε για απουσίες. Γνωρίζουμε το βαθμό δυσκολίας του αγώνα, ξέρουμε το παιχνίδι του αντιπάλου, ξέρουμε ότι ο Άγιαξ θα μας πιέσει για να πετύχει γκολ. Εμείς όλη αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε στην τακτική του αντιπάλου. Είμαστε καλά εν όψει αυτού του αγώνα. Χρειάζεται σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχεία, δύναμη, πάθος, και φυσικά καθαρό μυαλό, για να διαχειριστούμε τα προηγούμενα, σε όλη τη διάρκεια, για είμαστε καλά”.

Τέλος, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον κόσμο, ως έναν πολύ ισχυρό παράγοντα για το καλό αποτέλεσμα που θα φέρει την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: “Ξέρουμε τι σημαίνει πιθανή πρόκριση, ξέρουμε την κρισιμότητα του αγώνα, ξέρουμε πόσο άλλον αέρα θα δώσει στην ομάδα μας και θα μας ανεβάσει επίπεδο. Ένα επιπλέον όπλο είναι η στήριξη του κόσμου. Δόξα τω Θεώ την έχουμε στο μέγιστο βαθμό”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε