Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Δερμιτζάκης: “Βασικό είναι να γουστάρουν οι παίκτες”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με την ευχή να ξεκινήσει της υποχρεώσης της με…το δεξί, βρίσκεται από σήμερα στο Άμστερνταμ, η αποστολή του ΠΑΟΚ. “Δεν μας τρομάζει”, δήλωσε ο προπονητής του “δικεφάλου του Βορρά”.

“Βρίσκομαι λίγες ημέρες στην ομάδα. Σε αυτές προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα σε σχέση με την τακτική της ομάδας. Το βασικό είναι σε τόσο σπουδαία ματς είναι οι ποδοσφαιριστές να τα γουστάρουν γιατί έτσι μόνο θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Πάμε να παίξουμε με ένα μεγάλο αντίπαλο, ο οποίος όμως δεν μας τρομάζει”, συμπλώρωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης εξέφρασε την πεποίθηση ότι η κάθε μέρα που περνάει θα κάνει τη διαφορά μέσα στην ομάδα και τόνισε: “Εύχομαι να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας. Έχουμε καταλάβει την κρισιμότητα του αγώνα. Είμαι ευχαριστημένος και όσο περνάει ο καιρός και γνωριζόμαστε καλύτερα θα υπάρχει περαιτέρω βελτίωση. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που δεν είναι 100% έτοιμοι. Ο Άγιαξ έχει θετικά έχει και αρνητικά σαν ομάδα. Εμείς δουλέψαμε πάνω σε αυτά για να αντιμετωπίσουμε αυτό το ματς”.

Απών από την απόστολή του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ο οποίος δεν προπονήθηκε χθες. 

Η αποστολή:

Χαλκιάς, Κρέσιτς, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Μπουσαϊντι, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιτόλο, Βιεϊρίνια και Ζουέλα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε