Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 34 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Δεσμεύεται να δώσει εγγυήσεις ο Αλ Σαούντ

Δεσμεύεται να δώσει εγγυήσεις ο Αλ Σαούντ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 22.12.2011 | 10:20
Πρώτη δημοσίευση: 22.12.2011 | 10:20

Ο συνεργάτης του Πρίγκιπα Σαούντ, Μοχάμεντ Μπάσεμ, επισήμανε πως θα παρουσιάσει στον Γιάννη Βαρδινογιάννη τα 15 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του Παναθηναϊκού.

Μετά την τοποθέτηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη, πως "χωρίς λεφτά δεν πρόκειται να γίνει κανένα ραντεβού", ο γραμματέας του Πρίγκιπα Αλ Σαούντ, Μοχάμεντ Μπάσεμ, δεσμεύθηκε πως θα δείξει τα 15 εκατομμύρια που απαιτούνται για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
 
"Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις αξιώσεις του κ. Βαρδινογιάννη. Επικοινώνησα προσωπικά με τους νομικούς του εκπροσώπους και μου ανέλυσαν τα δεδομένα και το τι ζητάει η άλλη πλευρά. Σεβόμαστε αυτά που ζητάει ο κ. Βαρδινογιάννης και μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα επ’ αυτού", δήλωσε στην εφημερίδα “Goal” ο Μπάσεμ και συνέχισε:
 
"Έχουμε ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες και ο κ. Βαρδινογιάννης θα έχει στη διάθεσή του ό,τι έχει ζητήσει λίαν συντόμως. Μόλις αποσταλούν τα χρήματα θα περιμένουμε την απάντηση και την πρόσκληση από το μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού, προκειμένου ο πρίγκιπας Σουλτάν να ταξιδέψει στην Ελλάδα σε μία ημερομηνία κοντά στις 5 Ιανουαρίου".
 
Κλείνοντας, ο γραμματέας του Πρίγκιπα Αλ Σαούντ, σχολίασε: "Εχουμε ξεκαθαρίσει, πιστεύω, τις παρεξηγήσεις που έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν χωρίς τη δική μας ευθύνη και αισιοδοξούμε πως από τη στιγμή που οι δύο πλευρές θα καθίσουν να μιλήσουν επισήμως, θα καταλήξουν σε συμφωνία. Θέλουμε πολύ τον Παναθηναϊκό και θα το αποδείξουμε".

Πράσινο... δαγκωτό από Βιέιρα - Πιέζει για Παναθηναϊκό


 


   Διαδώστε αυτό το άρθρο