Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Δεβετζή: Έχω φρίξει με αυτά που ακούω – Έδωσα δείγμα όταν τηρήθηκαν οι διαδικασίες!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που τιμωρήθηκε με διετή αποκλεισμό, εξέφρασε την απογοήτευση της από τη στάση ανθρώπων που πανηγύριζαν στο πλάι της, ενώ δεν έρκυψε τον προβληματισμό της για το χρονικό σημείο που επιλέχθηκε να ανακοινωθεί η τιμωρία της.

Η Πηγή Δεβετζή βρίσκεται στην Αργεντινή για τα γυρίσματα ενός τηλεοπτικού παιχνιδιού και γι’ αυτό τόσες ημέρες δεν είχε εμφανιστεί για να απαντήσει.

Τελικά έδωσε την εξήγηση της στον NovaΣπορ FM, αποκαλύπτοντας ότι ο έλεγχος στον οποίο αρνήθηκε να υποβληθεί δεν πληρούσε τις προδιαγραφές αφού εμφανίστηκε ένας άντρας χωρίς να δείξει ταυτότητα και χωρίς τη συνοδεία γυναίκας:

“Αυτή είναι μια ιστορία που έγινε το 2009. Ήρθε ένας ελεγκτής χωρίς διακριτικά και χωρίς να μου δείξει ταυτότητα και μου ζήτησε δείγμα που φυσικά δεν έδωσα. Οι κανονισμοί λένε ότι πρέπει να έχει γυναίκα μαζί του, για να έρθει μαζί μου την ώρα που θα δίνω δείγμα, αλλά ήταν μόνος του. Μετά από μία εβδομάδα ήρθε κανονικά και με ταυτότητα και με γυναίκα και πήρε το δείγμα. Μετά από όλα αυτά θεώρησε ότι έπρεπε να κάνει αναφορά. Το περίεργο είναι ότι όλα αυτά βγήκαν τώρα που λείπω.

Δυστυχώς κάποιοι θέλουν να αμαυρώσουν το όνομά μου τώρα στα τελειώματα της καριέρας μου και με κατηγορούν για κάτι, στο οποίο είμαι ενάντια. Πολλοί λένε ότι κρύβομαι και σιωπώ, αλλά απλά λείπω και μόλις γυρίσω θα μιλήσω για όλα. Έχω λάβει γνώση για το τι έχει ειπωθεί και γραφτεί και καλά θα κάνουν να προσέχουν κάποιοι τι λένε και το γράφουν. Έχω ακούσει για ντοπαρισμένη και λοιπά και δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά.

Γιατί δεν το βγάλανε το 2009 αυτό το θέμα. Τώρα, το 2011, θα είχε τελειώσει. Τυχαίο ήταν που βγήκε τώρα που αποφάσισα να ξανακατέβω σε αγώνες; Κάποιοι δεν ήθελαν να συμμετάσχω από πριν. Μόλις γυρίσω θα τα πω όλα. Έχει δημιουργηθεί ένα παρασκήνιο και φρικάρω. Οι ίδιοι οι άνθρωποι που έρχονταν μαζί μου στις επιτυχίες τα λένε τώρα όλα αυτά. Δεν το περίμενα αυτό το πράγμα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε