Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Δεύτερη νίκη για Κέρκυρα! Ροζέριο Τουράμ ο πρωταγωνιστής

Δεύτερη νίκη για Κέρκυρα! Ροζέριο Τουράμ ο πρωταγωνιστής

Με δύο γκολ του Ροζέριο Τουράμ  η Κέρκυρα πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και την έδρα της, επικρατώντας 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στην εναρκτήρια συνάντηση της 8ης αγωνιστικής της Super League.

 

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός στο 5′ έπιασε αμαρκάριστος την κεφαλιά σε σέντρα του Σπίνουλα, στέλνοντας την μπάλα πάνω από το δοκάρι του Κοζίτσκι.

Στο 16΄ όμως ο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Αρκάδων. Ο Αστέρας είχε μια ευκαιρία με το μόλις άστοχο σουτ του Φερνάντες στο 22΄ και η Κέρκυρα το δοκάρι του Ζαραδούκα στο 25! Στο 28΄ με τον Τουράμ -που κινήθηκε πίσω από την άμυνα και σούταρε- πέτυχε το δεύτερό της γκολ η Κέρκυρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νίκολας Φερνάντες έγινε απειλητικός για την εστία της Κέρκυρας στο 57΄ (άουτ), στο 64΄ (απέκρουσε ο Κουτζαβασίλης) και στο 69΄ (άουτ). Στο 75΄ η κεφαλιά του Μάσα δεν αιφνιδίασε τον γκολκίπερ των γηπεδούχων.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ζορμπάς (65΄ Ντουάλ), Ανδρεόπουλος (70΄ Ναζίμ), Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν, Ζαραδούκας, Τουράμ, Κοντός, Σπίνουλας, Νίκιτς (82΄ Γρομητσάρης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κοζίτσκι, Σεφί (74΄ Μάσα), Τσιλιανίδης, Ιωαννίδης, Φερνάντες, Τσουκαλάς, Γιαννούλης, Καλτσάς (60΄ Στανισάβλιεβιτς), Μπέρτος, Χαμντανί (60΄ Δημούτσος), Ιγκόρ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε