Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Δια χειρός Σκοκο, ΑΕΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-1

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Χάρη στο εκπληκτικό γκολ του Αργεντινού, η ΑΕΚ απέφυγε την ήττα από τον Πανιώνιο, ο οποίος “κρατούσε” το 0-1 μέχρι το 93ο λεπτό.

Οι “κυανέρυθροι” άνοιξαν το σκορ στο ΟΑΚΑ, με τον Φανούρη Γουνδουλάκη στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης. Από εκεί και πέρα, οι ευκαιρίες έρχονταν και από τις δύο πλευρές, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν την “μερίδα του λέοντος”. Ο Πανιώνιος έμεινε με 10 παίκτες στο 86ο λεπτό με την αποβολή του Ριέρα, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά έδειχνε να κρατά τη νίκη. Ο Νάτσο Σκόκο δεν είχε την ίδια άποψη και ενώ δεν είχε φανεί σε όλο το παιχνίδι, στο 93ο λεπτό με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1 και έδωσε στην ομάδα του το βαθμό της ισοπαλίας.

Στα επίσημα του ΟΑΚΑ βρέθηκε και ο νέος τεχνικός διευθυντής της “ένωσης”. Άρναρ Γκρέταρσον.

Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ (Μπάγεβιτς):
Αραμπατζής, Γιάχιτς, Καράμπελας, Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς, Γκέντσογλου (70’ Γκερέιρο), Καφές, Λεονάρντο (64’ Νέμεθ), Σκόκο, Τζεμπούρ, Μπλάνκο (78’ Χέρσι)-στον πάγκο: Λούκατς, Άλβες, Μάκος, Λαγός.
Πανιώνιος (Παράσχος): Μπέλιτς, Γιόνσον, Σιόβας, Λάτκα (86’ Μπαρόνι), Μανιάτης, Όμο, Τσότσαλιτς, Γουνδουλάκης (71’ Σκούφαλης), Κούκετς (76’ Νικολάου), Κουμόρτζι, Ριέρα- στον πάγκο: Ανδριόλας, Σκούφαλης, Λουκίνας, Σαμάρης, Αναστασόπουλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε