Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Διαιτητής-μέντιουμ θησαύρισε από το στοίχημα και έχει μπει σε “καραντίνα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Εν ενεργεία διαιτητής της Σούπερ Λίγκας που εδώ και καιρό δεν σφυρίζει αγώνες, έχει κερδίσει μεγάλα ποσά από το στοίχημα.

Την αποκάλυψη έκανε η εφημερίδα “Τα Νέα” η οποία αναφέρει ότι η ΕΠΟ γνωρίζει το θέμα και γι’ αυτό έχει θέσει σε καραντίνα τον διαιτητή.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από την Ποδοσφαιρική Οµοσπονδία, ο διαιτητήςείναι κάτοικος Βορείου Ελλάδος και οι γνώµες των υπευθύνων της ΕΠΟ και της ΚΕ∆ συγκλίνουν στην άποψη πως κατά την προσεχή αναδιάρθρωση του πίνακα των διαιτητών της Σούπερ Λίγκας, κάτι που αναµένεται να γίνει µε την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήµατος, θα πρέπει να αποπεµφθεί.

Τα στοιχεία που αφορούν τη δραστηριότητά του λέγεται πως ήρθαν σε γνώση της ΕΠΟ από την έρευνα που διεξάγει η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων. Σύµφωνα πάντα µε αυτά τα στοιχεία, τόσο ο παραπάνω ρέφερι όσο και ένας ακόµη εµφανίζονται να έχουν αποκοµίσει ικανά κέρδη από τυχερά παιχνίδια. Μόνο που σε ό,τι αφορά τον δεύτερο διαιτητή – επίσης της Σούπερ Λίγκας – τα στοιχεία έδειξαν πως κέρδισε χρήµατα από αριθµολαχεία. Εποµένως η ΕΠΟ δεν µπορεί να του επιβάλει οποιαδήποτε ποινή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε