Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Διακοπή συμβολαίου στον Τζιμπούρ – Το “οκ” της Μπέρμιγχαμ απομένει για τον Μίτσελ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Παρά την διάθεση για συμβιβασμό η ΑΕΚ κάλεσε σε απολογία τον Αλγερινό και προχώρησε σε μονομερή διακοπή συμβολαίου με τις δύο πλευρές να πηγαίνουν στα δικαστήρια. Τελειώνει του Μίτσελ, ακολουθει ο Φιόλουσον. Προς Παλέρμο οδεύει ο Γκέντσογλου.
«Δεν υπάρχει κανένας συμβιβασμός. Υπήρχε τέτοια διάθεση, αλλά η ΠΑΕ ΑΕΚ κάλεσε τον Τζεμπούρ χθες το μεσημέρι σε απολογία και από ό,τι πληροφορηθήκαμε το βράδυ προχώρησε σε μονομερή διακοπή του συμβολαίου του αναγνωρίζοντας ότι του οφείλει μόνο 33.000 ευρώ. Ακόμη λιγότερα χρήματα δηλαδή από αυτά που είχε αναγνωρίσει αρχικά ότι του όφειλε. Είναι αστεία πράγματα αυτά. Στον πελάτη μου οφείλονται 538.000 ευρώ από το 2009 και θα διεκδικήσει τα χρήματα που του οφείλονται μέχρι το τέλος της σεζόν. Περιμένω να μας κοινοποιηθεί το σχετικό έγγραφο από την ΠΑΕ και πλέον την εκδίκαση της προσφυγής. Αφού και οι δύο πλευρές θέλουν τη λύση της συνεργασίας, θα αποφασίσει η δικαιοσύνη για την υπαιτιότητα», δήλωσε ο νομικός εκπρόσωπος του 26χρονου επιθετικού στον NovaΣΠΟΡ fm 94,6.
 
Την ίδια ώρα τα μεταγραφικά βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. «Είμαστε σε συνεχή επαφή με την ΑΕΚ και προσπαθούμε να τελειώσουμε το θέμα το συντομότερο δυνατό», δήλωσε στη «SportDay» ο μάνατζερ του 25χρονου άσου, Χελού Ροντρίγκεθ. Ο Μίτσελ θέλει να έρθει στην ΑΕΚ και η παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ είναι καταλυτική. Δεν μπορώ να πω πότε θα είναι στην Αθήνα, επειδή απομένει το ΟΚ της Μπέρμιγχαμ για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός. Ανυπομονούμε να τελειώσει, αλλά δεν εξαρτάται από μας, αλλά από την αγγλική ομάδα».
 
Η ΑΕΚ αναμένεται να κάνει την κίνηση της για δύο παίκτες από την εγχώρια αγορά. Ο λόγος για τον Γεωργιάδη του Πανσερραϊκού και τον Βέλλιο του Ηρακλή, ενώ όπως όλα δείχνουν την επόμενη εβδοιμάδα θα πέσουν οι υπογραφές με τον Φιόλουσον, ο οποίος έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις στα Σπάτα.
 
Παράλληλα μια ανάσα από την Παλέρμο βρίσκεται ο Σάββας Γκέντσογλου. Ο ίδιος ο παίκτης αποκάλυψε στους σύμπαικτες του πως σύντομα θα αγωνίζεται στο εξωτερικό με την ομάδα της Σικελίας να φέρεται διατεθειμένη να δώσει στην ΑΕΚ 500.000 ευρώ τώρα και 1 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι για τη μεταγραφή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε