Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Διακοπή συμβολαίου στον Χριστοφιδέλη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης δεν ανήκει πλέον στον Παναθηναϊκό μετά την απόφαση του ΔΣ να λύσει το συμβόλαιο του παίκτη στον οποίο έχει επιβληθεί ποινή αποκλεισμού ενός έτους για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Ο διεθνής ακραίος ενημερώθηκε για τη λύσει του συμβολαίο του, κάτι που μάλλον περίμενε μετά την απόφαση του αθλητικού δικαστή να τον τιμωρήσει με αποκλεισμό ενός έτους για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Η ανακοίνωση του Εραιστέχνη Παναθηναϊκού

Συνεδρίασε χτες το απόγευμα το Δ.Σ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, μεταξύ άλλων ζήτησε και εξέτασε τα κάτωθι:
1. Την τακτοποίηση του αρχείου των μελών του Συλλόγου. Θα σταλεί άμεσα επιστολή σε όλα τα μέλη και κυρίως σε παλαιότερα μέλη που είναι ανενεργά. Τα μέλη θα μπορούν και πάλι να ενεργοποιηθούν πληρώνοντας τις συνδρομές δυο τελευταίων χρόνων. Η Διοίκηση δίνει μεγάλη σημασία στην αξιοποίηση όλου του “έμψυχου υλικού” (μέλη) και παρακαλεί τα μέλη να συστρατευτούν και να πλουτίσουν τις τάξεις του Ερασιτέχνη.
2. Ορίστηκε ραντεβού με την ΓΗΠΕΛ για να εξεταστούν τα θέματα που αφορούν τις εγκαταστάσεις του Βοτανικού.
3. Την συμμετοχή ή μη των ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης (Champions League ανδρών, CEV CUP γυναικών).
4. Αποφασίστηκε η διακοπή συμβολαίου του πετοσφαιριστή, Κώστα Χριστοφιδέλη, μετά και από την ποινή του αθλητικού Δικαστή.”

Η σκέψη που υπήρχε για μη συμμετοχή των ομάδων βόλεϊ στα κύπελλα Ευρώπης εγκαταλήφθηκε και έτσι κανονικά θα αγωνιστούν κανονικά οι ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο CEV CUP.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε