Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Διαμαντίδης: “Είμαι δεμένος με τον Παναθηναϊκό”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έκανε τον απολογισμό της χρονιά, αναφέρθηκε στο συμβάν με τον Τεόντοσιτς και δήλωσε ότι υπάρχει θέληση να μείνει στους “πράσινους”.

“Ξέρω ότι το συμβόλαιό μου με τον Παναθηναϊκό έχει λήξει, αλλά είμαι δεμένος με την ομάδα. Υπάρχει θέληση για να μείνω. Αποτελεί επιθυμία μου και μόλις ξεκουραστούμε λίγο θα κάτσουμε κάτω να μιλήσουμε ήρεμα και ωραία”, έγραψε στο προσωπικό του blog, ο αρχηγός των “πρασίνων”, αναφορικά στο μέλλον του.

Ο Διαμαντίδης, είπε ότι δεν μπορεί να φανταστεί την ομάδα χωρίς τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, “Μου είναι αδύνατον να το σκεφτώ. Πιστεύω και θέλω, όχι μόνο εγώ αλλά άπαντες, να μείνει”. 

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο επεισόδιο με τον Μίλος Τεόντοσιτς και την αντίδραση του να φτύσει τον παίκτη του Ολυμπιακού: “Σαφώς και η αντίδρασή μου δεν ήταν σωστή. Αλλά ήταν αντίδραση σε δράση που προηγήθηκε. Ολοι φυσικά έκραξαν εμένα, γιατί εμένα έδειξε η τηλεόραση κι έτσι έπρεπε να γίνει. Κανείς όμως δεν έψαξε να δει τι έγινε πριν και αν εγώ προκλήθηκα. Είναι εκτός χαρακτήρα αυτό που έγινε και στενοχωριέμαι επειδή το είδαν μικρά παιδιά, που παρακολουθούσαν τον αγώνα. Δεν ήταν σωστό”. 

Τέλος, για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος τόνισε: “Όταν κατακτάς ένα πρωτάθλημα και μάλιστα στην έδρα του μεγάλου αντιπάλου, του Ολυμπιακού δεν μπορείς παρά να μην είσαι ευτυχισμένος. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά που νιώθουμε όλοι στην ομάδα. Ηταν μία περίεργη χρονιά, επειδή δυστυχώς χάσαμε το κύπελλο και δεν καταφέραμε να φτάσουμε στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε