Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Διαμαντίδης-Παπαλουκάς: Στην Ισπανία γίνεται Final 8, εδώ θα κατεδάφιζαν την πόλη!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι αρχηγοί Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού εξέφρασαν την δυσφορία τους για την αναβολή του τελικού Κυπέλλου μπάσκετ, φέρνοντας σαν παράδειγμα την Ισπανία.
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισε: «Δυστυχώς από παλαιότερα παραδείγματα φαίνεται πως δεν μπορούμε να διοργανώσουμε σωστά έναν τελικό και αυτό είναι κακό για το άθλημα. Φυσικά και δεν ευχαριστιόμαστε με αυτά που γίνονται. Μια φορά θα γίνει το κακό και μπορεί θύμα να είναι κάποιος παίκτης. Ούτε και ο κόσμος το ευχαριστιέται έτσι. Συμφωνώ να υπάρχει εκτόνωση του κόσμου, αλλά με συνθήματα και φωνές, όχι με ακρότητες».
 
Από την πλευρά του ο Θοδωρής Παπαλουκάς αναφέρθηκε στην αδυναμία της διοργανώτριας Αρχής να διοργανώσει σωστά έναν τελικό Κυπέλλου:«Αν θέλουν, όλα γίνονται, όπως είχε γίνει και στον τελικό του βόλεϊ. Πάντως θα έπρεπε να μας προβληματίσει το γεγονός ότι δεν μπορούμε να διοργανώσουμε τον τελικό. Δεν έχει ξαναγίνει κάτι ανάλογο. Δεν μπορείς να διοργανώσεις κάτι σωστά, όταν έχεις αργήσει τόσες ημέρες», τόνισε ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» και πρόσθεσε: «Δυστυχώς θεωρούμε πραγματικότητα τα δικά μας δεδομένα. Στο φάιναλ φορ στο Βερολίνο οι ίδιοι άνθρωποι ήταν και δεν έγινε τίποτα. Δυστυχώς υπάρχει ανοχή. Στην Ισπανία γίνεται Final 8, αλλά αν γινόταν κάτι αντίστοιχο για παράδειγμα στη Λάρισα, δεν θα υπήρχε μετά η… Λάρισα με τόσους πολλούς οπαδούς διαφορετικών ομάδων».
 
Όσα θλιβερά συμβαίνουν, έφεραν σε δεύτερη μοίρα την αξιέπαινη πρωτοβουλία των δύο διεθνών σε συνεργασία με τη «Wind». Για κάθε καλάθι που θα πετυχαίνουν στο εξής σε όλες τις διοργανώσεις οι δύο παίκτες, θα δωρίζονται 100 ευρώ στο Νευρολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης από τον Θοδωρή Παπαλουκά και στην Εταιρεία Προστασίας Παιδιών με Αυτισμό στην Καστοριά από τον Δημήτρη Διαμαντίδη.
 
«Είναι μια πολύ καλή προσπάθεια, γιατί έτσι μπορούμε να ευαισθητοποιήσουμε τρόπο που θέλει να βοηθήσει και δεν ήξερε τον τρόπο», δήλωσε ο γκαρντ του Ολυμπιακού, ενώ ο πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού τόνισε: «Ευχαριστώ τη Wind που μου δίνει αυτή την ευκαιρία να βοηθήσω. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχω όσους περισσότερους πόντους μπορώ. Είμαι χαρούμενος που θα βοηθήσω ένα ίδρυμα στην επαρχία, όπου υπάρχει μεγάλη ανάγκη».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε