Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Διαμαρτυρήθηκαν για την ΑΕΚ της… καρδιάς τους

ΦΩΤΟ NEWSIT.
ΦΩΤΟ NEWSIT.
Ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο απρόοπτο το συλλαλητήριο των οπαδών της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Περισσότεροι από 1.500 οπαδοί της Ένωσης διαμαρτυρήθηκαν για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα.Το NewsIt ήταν εκεί και σας μετέφερε το κλίμα με ΦΩΤΟ και βίντεο.
16:45 Το συλλαλητήριο πλησιάζει προς το τέλος του. Οι οπαδοί ετοιμάζονται να αναχωρήσουν με πορεία προς το ΟΑΚΑ, για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της Ένωσης με τον Ατρόμητο.

16: 40 Ο Βαγγέλης Ασλανίδης (μέλος του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ) έκανε εκτενή αναφορά στην διαχείρηση της ΠΑΕ, αναφέρθηκε σε χρέη ύψους 70 εκατ. ευρώ, ζήτησε αναλυτική κατάσταση του μετοχολόγιου κι επέκρινε τους μετόχους για τη στάση τους.

16:20 Αποδοκιμασίες ακούστηκαν από τον κόσμο κατά του Ντέμη Νικολαϊδη, όταν το λόγο πήρε εκπρόσωπος της Ανεξάρτητης Ένωσης Φίλων ΑΕΚ, κάνοντας αναφορά στα χρέη που υπάρχουν στην ΑΕΚ και στην κακοδιαχείριση που υπήρξε επί προεδρίας του.
 
Υπό τους ήχους της μουσικής του γνωστού ΑΕΚτζη Παντελή Θαλασσινού οι οπαδοί των Κιτρινόμαυρων ανέρτησαν πανό που έγραφαν: “Παραμυθάδες Άφραγκοι Επικίνδυνοι δρόμο”, “Η ΑΕΚ είναι μαγαζί γωνία και τη ρίξατε στην επαιτία”, “Πληρώστε τα χρέη σας και πάρτε δρόμο”.
Σε μία… κίνηση διαμαρτυρίας προς τους ποδοσφαιριστές και τον Μανόλο Χιμένεθ προχώρησαν οπαδοί της ΑΕΚ. Περίπου 100 άτομα πήγαν στο ξενοδοχείο όπου βρίσκεται η αποστολή της ομάδας και τους ζήτησαν να μεταβούν στο ΟΑΚΑ με ταξί και όχι με το πούλμαν. Όπως τόνισαν στους ανθρώπους της Ένωσης, η κίνησή τους αυτή γίνεται καθώς επιθυμούν να πάνε οι παίκτες και ο προπονητής στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο με ταξί, όπως δηλαδή έφυγαν από το “Γ. Καραϊσκάκης” πριν 15 μερές.

16.10 Ο Στέλιος Σεραφείδης ανέβηκε στο βήμα και κάλεσε τον κόσμο σε νέες κινητοποιήσεις ενώ ζήτησε από την ΠΑΕ να δημοσιοποιήσει το ποσοστό του κάθε μετόχου. Επίσης εξέφρασε την απορία πως η ΑΕΚ μετά το άρθρο 44 βρέθηκε να χρωστάει 70 εκ. ευρώ και κάλεσε τη διοίκηση της ΠΑΕ να δώσει στη δημοσιότητα τα έσοδα και τα έξοδα του συλλόγου. Την εκδήλωση χαιρετίζουν και οι Θωμάς Μαύρος, Λάκης Νικολάου και Γιάννης Βούρος.

16.04 Ο κόσμος συνεχίζει να φτάνει στο σημείο. Πλέον έχουν ξεπεράσει τους χίλους. Άνθρωποι όλων των ηλικιών διαμαρτύρονται για την κατάσταση στην ΑΕΚ. Στο στόχαστρο τους έχουν μπει οι μέτοχοι της ΠΑΕ.

15.42 Περισσότεροι από χίλιοι φίλοι της ΑΕΚ βρίσκονται στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΦΩΤΟ NEWSIT.

15.15 Μαζί με τους φιλάθλους στο σημείο είναι και ο πρώην πάικτης της ΑΕΚ, Τάκης Καραγκιοζόπουλος.

15.00 Ολοένα και αυξάνεται ο κόσμος που βρίσκεται στη Νέα Φιλαδέλφεια. Περίπου 700-800 φίλαθλοι έχουν φτάσει ως τώρα.

ΦΩΤΟ NEWSIT.

Δείτε βίντεο με τα συνθήματα των οπαδών της ΑΕΚ


14.50
Περίπου 500 φίλαθλοι έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο όπου υπήρχε το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, φωνάζοντας συνθήματα. Η προσέλευση συνεχίζεται και ο αριθμός των συγκεντρωμένων αναμένεται να αυξηθεί.

Ένα από τα πανό που κρατούν οι φίλοι της ΑΕΚ, ΦΩΤΟ NEWSIT.

Οι σύνδεσμοι των οργανωμένων οπαδών με ανακοίνωση τους κάλεσαν τον κόσμο της ομάδας να διαμαρτυρηθεί για 21 λόγους.

Ο χώρος όπου κάποτε υπήρχε το γήπεδο της Νέα Φιλαδέλφειας, ΦΩΤΟ NEWSIT.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε