Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Διαπραγματεύσεις ΠΑΟΚ – Φλόρο!

Ο 58χρονος Ισπανός, πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Μπενίτο Φλόρο Σανθ είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του “δικεφάλου” για να αντικαταστήσει τον Δερμιτζάκη στον πάγκο της ομάδας.
Χάβος: Μπροστά μας η πρόκληση, πίσω οι διαφωνίες

 Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης και ο τεχνικός διευθυντής Παντελής Κωνσταντινίδης συναντήθηκαν με  τον Ισπανό τεχνικό το  βράδυ της Τετάρτης. Ο Μπενίτο Φλόρο φέρεται να άφησε καλές εντυπώσεις στον πρόεδρο της ΠΑΕ και τον Παντελή Κωνσταντινίδη, που ήταν επίσης παρών στη συνάντηση και δεν αποκλείεται να είναι αυτός ο νέος προπονητής της ομάδας. Αποφάσεις αναμένονται πιθανώς και την Πέμπτη, πριν το παιχνίδι στο «Ελ Μαδριγάλ» το οποίο είναι πιθανό να παρακολουθήσει από κοντά ο υποψήφιος αντικαταστάτης του Παύλου Δερμιτζάκη.

Ποιος είναι ο Φλόρο

Γεννημένος το 1952 (12 Ιουνίου) στη Χιχόν, ο Φλόρο ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Αλμπαθέτε (1989-92) και στη συνέχεια πήγε στη Μαδρίτη όπου εργάστηκε δυο σεζόν (1992-94) διαδεχόμενος τον Λίο Μπεενάκερ. Με τον Φλόρο στον πάγκο η Ρεάλ κατέκτησε το Copa Del Rey το 1993, όταν στον τελικό επικράτησε της Σαραγόσα με 2-0.

Ακολούθησαν, πάλι, η Αλμπαθέτε (1994-96), η Σπόρτιγκ Χιχόν (1996-97), η γιαπωνέζικη Βίσελ Κόμπε (1998-99), η μεξικάνικη Μοντερέι (2000-01), η Βιγιαρεάλ (2002-04) και η Μαγιόρκα (2004).

Το καλοκαίρι του 2004, ο Φλορεντίνο Πέρεθ (στην πρώτη του θητεία στον προεδρικό θώκο της Ρεάλ) του έδωσε το πόστο του τεχνικού διευθυντή της Ρεάλ. Όταν το 2006 ο Πέρεθ αποχώρησε, ο Φλόρο υπέβαλε την παραίτησή του και έγινε τηλεσχολιαστής στο “Τελεθίνκο”.

Πέρσι επέστρεψε στην ενεργό δράση και εργάστηκε στο Εκουαδόρ και στην Μπαρτσελόνα Σπόρτινγκ Κλουμπ, από την οποία αποχώρησε λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε