Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Διαπραγματεύσεις για Κουμορτζί – Πλησιάζει ο Γκούτι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μετά την απόκτηση των Μιραλάς, Επστάιν και Μέγερι ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση και του Κουμορτζί. Διαψεύδουν στην ΠΑΕ. Έντονη φημολογία για Γκούτι. Ανανέωσε ο Νικοπολίδης. Τέλος ο Στολτίδης. Αναβλήθηκε η Γ.Σ.

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν οι εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Ήδη έχουν γίνει τρεις μεταγραφές, ενώ η νέα διοίκηση προχωρεί τις εισηγήσεις του Έβαλντ Λίνεν και παράλληλα ψάχνει το μεγάλο “μπάμ”.

 
Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ξεκινήσει οι επαφές με τον Πανιώνιο για την απόκτηση του Μπενάρ Κουμορτζί. Η ρήτρα του Γκανέζου μέσου αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ ωστόσο τα ποσά που συζητούνται για την μετακίνηση του παίκτη είναι σε πολύ μικρότερα νούμερα. Ο Κουμορτζί αποτελεί διακαή πόθο του Γερμανού τεχνικού και στον Πειραιά είναι λογικό να διαψεύδουν κάθε κίνηση.
 
Παράλληλα έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες γύρω από το όνομα του Γκούτι. Ο πρώην άσος της Ρεάλ έχει πρόταση από την Μπεσίκτας και τον Ολυμπιακό και η πλάστιγγα φέρεται να γέρνει προς τους “ερυθρόλευκους”.
 
Νωρίτερα ο Αντώνης Νικοπολίδης πέρασε από τα γραφεία της ομάδας και υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους, ενώ ανακοινώθηκε και η λύση της συνεργασίας με τον Ιεροκλή Στολτίδη.

Αναβλήθηκε η Γενική Συνέλευση της Παρασκευής όπου θα έπαιρνε επίσημο χαρακτήρα η αγορά της ΠΑΕ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι λόγοι είναι καθαρά γραφειοκρατικοί και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανυσηχίας για να χαλάσει η συμφωνία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε