Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Διαψεύδει για τους Τσέχους επενδυτές η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μυθεύματα χαρακτηρίζουν στην “Ένωση” τα δημοσιεύματα που θέλουν την εταιρία SPL να ενδιαφέρεται για την αγορά της ΠΑΕ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Sportday”, το χρονικό των επαφών θέλει τους δικηγόρους που εκπροσωπούν την εταιρία SPL (Side Property Limited) να ξεκινούν επαφές με την ΑΕΚ στην οποία έκαναν γνωστό το ενδιαφέρον τους να επενδύσουν.
 
Ο Σταύρος Αδαμίδης φέρεται να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός, αφού οι άνθρωποι της SPL δεν ξεκαθάρισαν τι ήθελαν ως αντάλλαγμα για αυτή την επένδυση. Για αυτό το λόγο ο πρόεδρος της Ένωσης ζήτησε τραπεζικές εγγυήσεις ύψους 2 εκ. ευρώ.
 
Η προθεσμία που έδωσε ο κ. Αδαμίδης λήγει την Παρασκευή και όλοι περιμένουν με αγωνία να δουν αν τελικά η SPL όντως ενδιαφέρεται να επενδύσει στην ΑΕΚ.
 
Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα πίσω από το ενδιαφέρον κρύβεται το θέμα του γηπέδου, αφού η συγκεκριμένη εταιρία έχει χτίσει το “Σίνοτ Τίπ Αρίνα”, γήπεδο της Σλάβια Πράγας που θα φιλοξενήσει το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ του 2013.
 

Όμως, επίσημα η ΑΕΚ διαψεύδει το δημοσίευμα τονίζοντας πως δεν υπάρχει καμία πρόταση.. «Δεν υπάρχει τίποτα. Είναι μυθεύματα τα σενάρια περί Τσέχων επενδυτών, τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και αποσκοπούν μόνο στην διαφήμιση αυτών των εταιριών. Δεν υπάρχει πρόταση που να αφορά την ΑΕΚ», αναφέρουν στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε