Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Διαψεύδει το περιβάλλον Βαρδινογιάννη τις φήμες για Μυτιληναίο

Διαψεύδει το περιβάλλον Βαρδινογιάννη τις φήμες για Μυτιληναίο
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 27.08.2011 | 16:55
Πρώτη δημοσίευση: 27.08.2011 | 16:55

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού διέψευσε -μέσω κύκλων- τις νέες φήμες περί ενδιαφέροντος του Βαγγέλη Μυτιληναίου για εμπλοκή του με τα διοικητικά της ΠΑΕ

 
Το περιβάλλον του κ. Βαρδινογιάννη επικαλείται ένα μέρος της χθεσινής ανακοίνωσης του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ στην οποία αναφέρεται στην πρόθεση της οικογένειας Βαρδινογιάννη να παραχωρήσει τις μετοχές, χωρίς όμως να υπάρχει μια ρεαλιστική λύση.

“Είμαστε αποφασισμένοι να παραδώσουμε το ποσοστό που κατέχουμε εφ' όσον βρεθεί μια βιώσιμη λύση που θα εξασφαλίσει μακροχρόνια το μέλλον της ομάδας.
 
Ωστόσο ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να αντιμετωπίσει άμεσα την οριστική του διάλυση, οδηγούμενος στο Πρωτοδικείο, κάτι που σήμερα δεν φαντάζει πλέον καθόλου απίθανο. Η κατάσταση αυτή, όπως διαμορφώνεται, δυσχεραίνει την εύρεση μιας ρεαλιστικής λύσης, αποτελώντας τροχοπέδη για να έρθουν κοντά στην ομάδα, ακόμη και αν υπήρχαν, άνθρωποι που θα ήθελαν να βοηθήσουν”.
 
Μάλιστα, όπως τονίζουν οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον κ. Βαρδινογιάννη, με αυτό το μέρος της δήλωσης του, ο μεγαλομέτοχος των "πρασίνων" επαναλαμβάνει πως δεν υπάρχει κάποια ρεαλιστική λύση και έτσι δεν ισχύει και το θέμα του Βαγγέλη Μυτιληναίου.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο