Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Διαψεύδουν για τις προσφυγές Καράμπελας και Λαγός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο Παναγιώτης Λαγός και ο Νίκος Λαγός διέψευσαν πως σκοπεύουν να προσφύγουν κατά της “Ένωσης” για χρήματα που τους οφείλονται.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η εφημερίδα “Sportday”, οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται να χρωστούν περίπου 380.000 ευρώ στον Λαγό, ενώ και ο Καράμπελας σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να φύγει από την ΑΕΚ, καθώς υπάρχουν αρκετές ενδιαφερόμενες ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του. Την ίδια ώρα φανερά δυσαρεστημένος είναι και ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος δεν έχει πληρωθεί τους τελευταίους μήνες, ωστόσο ο νεαρός αμυντικός δεν σκέφτεται στην παρούσα φάση να καταθέσει προσφυγή. Αντίθετα, εξετάζει το ενδεχόμενο να ζητήσει να μείνει ελεύθερος για να πάει σε άλλη ομάδα τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης οι ποδοσφαιριστές διαψεύδουν ότι σκοπεύουν να προβούν σε μια τέτοια ενέργεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που ανάρτησε η επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ:
 
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Νίκος Καράμπελας και Παναγιώτης Λαγός διαψεύδουν κατηγορηματικά το δημοσίευμα της εφημερίδας SPORTDAY περί σκέψεων προσφυγής.
 
Το εν λόγω κείμενο, το οποίο αποτελεί συνέχεια μιας σειράς παρεμφερών δημοσιευμάτων της συγκεκριμένης εφημερίδας, μια ημέρα πριν από ευρωπαϊκό παιχνίδι και λίγες ημέρες πριν από το ντέρμπυ με τον Παναθηναϊκό μόνο ως ύποπτο και παραπλανητικό μπορεί να χαρακτηριστεί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε