Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Διαψεύσεις από Μόρα και Παναθηναϊκό

Τόσο ο μάνατζερ του παίκτη, όσο και άνθρωποι από το “τριφύλλι” διέψευσαν ότι υπήρξαν επίσημες επαφές για την μεταγραφή του διεθνή Έλληνα αμυντικού στους “πράσινους”.
Δημοσίευμα στον τύπο παρουσίαζε τον αμυντικό της Μπολόνια του οποίου το συμβόλαιο με τον ιταλικό σύλλογο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, να αποκαλύπτει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό.
 
Σύμφωνα όμως με την πλευρά του παίκτη, τίποτα απ’ όλα αυτά δεν ισχύει, με τον Μόρα από τη Μάλτα να διαψεύδει -μέσω του μάνατζέρ του- όχι μόνο τις συγκεκριμένες δηλώσεις, αλλά και τις επίσημες επαφές με το «τριφύλλι».
 
«Ποτέ δεν κάναμε επίσημη δήλωση στον Τύπο για αυτό το θέμα. Ποτέ δεν μιλήσαμε με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Προτεραιότητα του Βαγγέλη είναι να συνεχίσει στο εξωτερικό. Φυσικά και δεν απορρίπτουμε την προοπτική της Ελλάδας, όμως δεν υπάρχει τίποτα επίσημο προς στιγμή», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καζιάνης.
 
Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει θέμα με τον διεθνή κεντρικό αμυντικό, ξεκαθαρίζοντας πως κανείς δεν σκέφτεται μεταγραφές, καθώς αυτό που προέχει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι το Διοικητικό Συμβούλιο.
 
«Δεν υπάρχει κανένα θέμα. Δεν ασχολούμαστε με τον Μόρα και γενικά δεν κοιτάμε για μεταγραφές. Δεν μπορεί να γίνει τίποτα όταν έχουμε μπροστά μας ένα τόσο κρίσιμο συμβούλιο για το μέλλον της ομάδας», έλεγαν χαρακτηριστικά το μεσημέρι της Παρασκευής άνθρωποι από τα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε