Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Διάψευση Τοροσίδη

Ο Τοροσίδης και ο μάνατζερ του διαψεύδουν την ύπαρξη της δήλωσης στο γαλλικό σάιτ
Ο Τοροσίδης και ο μάνατζερ του διαψεύδουν την ύπαρξη της δήλωσης στο γαλλικό σάιτ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Γαλλικό σάιτ φιλοξενεί δήλωση του μάνατζερ του παίκτη, που κάνει λόγο για επιθυμία του “Τόρο” να φύγει από τον Ολυμπιακό και να συνεχίσει την καριέρα του σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα.

Ο παίκτης δηλώνει ότι δεν επιθυμεί να φύγει από τον Ολυμπιακό και από την πλευρά του ο μάνατζερ του διέψευσε, μέσω του NovaΣΠΟΡ Fm 94.6 ότι μίλησε στο γαλλικό σάιτ.

“Υπάρχει ντόρος άνευ λόγου. Βγαίνω να διαψεύσω πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, ούτε από εμένα αλλά ούτε και από τον Βασίλη. Υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες για τον Βασίλη, αλλά φιλολογικό. Άλλο το φιλολογικό ενδιαφέρον, όμως, και άλλο το πραγματικό. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει προσεγγίσει διερευνητικά, αλλά δεν είναι του παρόντος. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Ο Βασίλης είναι συγκεντρωμένος στα καθήκοντα που έχει στον Ολυμπιακό. Ο στόχος του Βασίλη είναι ο Ολυμπιακός να πάρει το πρωτάθλημα και να γίνει αρχηγός της ομάδας. Αυτός είναι ο στόχος του”, δήλωσε ο κ. Καζιάνης και συμπλήρωσε:  Ο Βασίλης το έχει δείξει ότι θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και το έχει δείξει και ο Ολυμπιακός. Το έχουν δείξει και οι δύο για την επιθυμία τους να συνεργαστούν. Ο Βασίλης χωρίς καμία αντιπρόταση υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και έδειξε ότι θέλει να μείνει στην ομάδα. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να πάει καλά η ομάδα. Δεν μπαίνουμε σε καμία διαδικασία να ψαχνόμαστε για το τι λένε. Ο Βασίλης θα παραμείνει στον Ολυμπιακό”, κατέληξε.

Το footmercato.net σε άρθρο για τον Βασίλη Τοροσίδη επικαλέστηκε δήλωση του Γίωργου Καζιάνη, η οποία πλέον διαψεύστηκε και είχε ως εξής:

“Συζήτησα με τη Μάντσεστερ Σίτι πριν ένα μήνα. Ο Βασίλης αρέσει στον Ρομπέρτο Μαντσίνι, αλλά η υπόθεσή του θα ξεκαθαρίσει μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο ίδιος επιθυμεί να φύγει, αλλά ο Ολυμπιακός θέλει να χτίσει γύρω του την ομάδα. Πάντως στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα που του επιτρέπει να φύγει έναντι 7 εκατ. ευρώ. Συνεπώς οι ενδιαφερόμενες ομάδες θα πρέπει να δώσουν αυτά τα χρήματα αν τον θέλουν. Όσον αφορά στις φήμες από τη Γαλλία, επιβεβαιώνω πως υπάρχει ενδιαφέρον από τη Μαρσέιγ και ο Βασίλης δεν θα έλεγε όχι σε μία μεταγραφή στη Ligue 1”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε