Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Διάψευση με f… you από τον Τζιμπούρ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο επιθετικός της ΑΕΚ διαψεύδει δημοσιεύματα από την πατρίδα του. Ο Τζιμπούρ φερόταν να έχει κάνει δηλώσεις σε εφημερίδα της Αλγερίας για την ανανέωση του συμβολαίου του όμως ο ίδιος απαντάει με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Ο Αλγερινός έχει τραβήξει τα πάνδεινα από τους συμπατριώτες του δημοσιογράφους και γι’ αυτό όπως τονίζει στο Sentragoal πλέον δεν τους μιλάει. Ακόμη όμως και έτσι κατάφεραν να δημιουργήσουν κλίμα αφού δημοσίευσαν δηλώσεις του και τον εμφάνιζαν αινιγματικό για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο ίδιος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και διευκρίνησε το τι ακριβώς είπε:

“Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μιλήσουμε για τα συμβόλαια. Τον κόσμο τον ενδιαφέρει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και να επανέλθουμε. Αυτό με νοιάζει και μένα και φυσικά να γίνω καλά να βοηθήσω την ομάδα μου. Ποτέ δεν μιλάω για το συμβόλαιό μου και δεν θα μιλήσω ούτε σε σας” ανέφερε στο Sentragoal ενώ πρόσθεσε φανερά ενοχλημένος:

“Επειδή έχουν γίνει ανάλογες παρεξηγήσεις στο παρελθόν, με τους δημοσιογράφους να μεταφέρουν αλλιώς τα λεγόμενά μου έχω σταματήσει επί τούτου να τους μιλάω. Κάνω δηλώσεις μόνο μετά τα παιχνίδια και φαίνεται πως ακριβώς επειδή δεν τους μιλάω άρχισαν πάλι τα ίδια. Θέλω να δω όταν με παίρνουν και τους απαντάω f… u θα γράφουν πάλι ότι η απάντησή μου σημαίνει πως έχω πρόβλημα με την ομάδα και όχι μαζί τους;”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε