Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

“Διάβολος”… Ρούνεϊ – Στη Μάντσεστερ το επεισοδιακό ντέρμπι (VIDEO)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μέσα σε τρία λεπτά ο Άγγλος επιθετικός σκόραρε δύο φορές και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Γιουνάιτεντ επί της Λίβερπουλ με 2-1. Νεύρα και ένταση πριν την έναρξη, στο ημίχρονο και στο τέλος του ντέρμπι. Φέργκιουσον: “Ντροπή για την Λίβερπουλ ο Σουάρες”.

Μετά από ένα αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο η Μάντσεστερ μπήκε εντυπωσιακά στο δεύτερο μέρος και ο Γουέιν Ρούνεϊ άνοιξε το σκορ στο 47΄ με δυνατό βολέ, μετά το κόρνερ του Γκιγκς. Τρία λεπτά αργότερα ο Ρούνεϊ εκμεταλλεύτηκε το… δώρο του Σπίρινγκ και έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Η Λίβερπουλ κατάφερε να μειώσει με τον Σουάρες στο 80ο λεπτό, ενώ θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό αν ο Ντε Χέα δεν είχε επέμβει εντυπωσιακά στο σουτ του Τζόνσον στις καθυστερήσεις.

Η Γιουνάιτεντ ανέβηκε στην πρώτη θέση με έναν βαθμό περισσότερο από την Σίτι, η οποία αγωνίζεται την Κυριακή, ενώ η Λίβερπουλ έμεινε στην 7η.

Το μεγάλο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ είχε αρκετή ένταση και δεν ήταν λίγες οι φόρες που τα πράγματα πήγαν να ξεφύγουν.

Από τις χειραψίες κιόλας τα νεύρα έκαναν την εμφάνιση τους λόγω της κίνησης του Σουάρες να μην δώσει τον χέρι του στον Εβρά, με τον Γάλλο να αντιδρά. Η κόντρα των δύο συνεχίστηκε και στη φυσούνα προς τα αποδυτήρια στη λήξη των πρώτων 45 λεπτών! Ο Γάλλος μπακ ζήτησε τα ρέστα από τον Σουάρες, ο Σκρτελ μπήκε στη μέση και μαζί του σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων! Οι άνθρωποι της ασφαλείας του γηπέδου μπήκαν στη μέση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα!

Με το τελευταίο σφύριγμα ο Εβρά ξέσπασε σε έντονους πανηγυρισμούς, γεγονός που δημιούργησε νέα ένταση την ώρα που οι δύο ομάδες κατευθύνονταν στα αποδυτήρια.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Εβρά, Φέρντιναντ, Έβανς, Ράφαελ, Γκιγκς, Κάρικ, Σκόουλς, Βαλένσια, Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ

Λίβερπουλ: Ρέινα, Τζόνσον, Χοσέ Ενρίκε, Άγκερ, Σκρτελ, Τζέραρντ, Χέντερσον, Κάουτ (75’ Άνταμ), Ντάουνινγκ (61’ Μπέλαμι), Σπίρινγκ (61’ Κάρολ), Σουάρες

Φέργκιουσον: Ντροπή για την Λίβερπουλ ο Σουάρες


Στραπάτσο για Τσέλσι – Λυτρωτής ο Ανρί – Δείτε τι έγινε στα υπόλοιπα ματς

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε