Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Διαζύγιο” της ΑΕΚ με Σάχα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Αργεντινός τερματοφύλακας έλυσε τη συνεργασία του με την Ένωση, έναν χρόνο πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του. Ο “δικέφαλος” εξόφλησε απλώς τα δεδουλευμένα του “Κινέζου”.

Οι “κιτρινόμαυροι” δεν βρίσκονταν σε θέση να καλύψουν το συμβόλαιο του Αργεντίνου πορτιέρο κι έτσι, όπως ήταν γνωστό, επιχειρούσαν να το λύσουν.

 
Ο “δικέφαλος” κατάφερε να αποδεσμεύσει τον 32χρονο γκολκίπερ χωρίς αποζημίωση, εξοφλώντας απλώς τα δεδουλευμένα του (200.000 ευρώ).
 
Η λύση του συμβολαίου του “Κινέζου” ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ -η οποία απαλλάχθηκε από τις 500.000 ευρώ που έπρεπε να του καταβάλλει για τον επόμενο χρόνο, ωστόσο θα έχει ενδιαφέρον η κατάληξη της προσπάθειάς της να βρει ισάξιο αντικαταστάτη του.

Οσον αφορά στον αντικαταστάτη του, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και ο Μάριο Γκαλίνοβιτς είναι οι λύσεις από το εσωτερικό, ενώ δεν αποκλείεται και η επιλογή κάποιου από την ξένη αγορά.
 
Η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ:
 
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Sebastian Saja και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε