Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Διευκρινήσεις της ΕΠΟ για την επ’ αόριστον αναβολή του Ηλιούπολη-Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Πολύ κουβέντα έχει γίνει μετά την αναβολή του αγώνα στο Σταύρος Μαυροθαλασσίτης και το μη ορισμό του την Πέμπτη στις 20.00. Η ΕΠΟ με ανακοίνωση της έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Ο αγώνας της Ηλιούπολης με τον Ολυμπιακό ήταν αδύνατον να διεξαχθεί την Πέμπτη στις 20.00 αφού οι ερυθρόλευκοι σε λιγότερο από 48 ώρες είχαν να δώσουν το ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ που βάζει τα πράγματα στη θέση τους:

“Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σε εφαρμογή του άρθρου 49 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου αποφαίνεται ότι εάν για οποιονδήποτε λόγο αναβάλλεται η τέλεση ή η συνέχιση αγώνα για την επόμενη μέρα από αυτή που αρχικά είχε οριστεί (παρένθεση ΚΑΠ άρθα 21 παρ. 1α και 40 παρ. 3) εφόσον ο επανορισμός συγκρούεται με τη διάταξη του άρθρου 22 παρ. 3α, περί μη διεξαγωγής δύο αγώνων εντός 48 ωρών, αποστερώντας το δικαίωμα αυτό από οποιανδήποτε εκ των δύο ομάδων, τότε ο επανορισμός του αγώνα αναβάλλεται επ’ αόριστον. Ως εκ τούτου ο αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ 2010-2011 μεταξύ των ΠΑΕ Ηλιούπολη-Ολυμπιακός της 27-10-2010, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος που διεξάγεται σήμερα 28-10-2010 και εμπίπτει στις διατάξεις της ως άνω ερμηνείας, αναβάλλονται επ’ αόριστον και εντέλλεται η Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ για τον επανορισμό τους.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε