Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Δικαιώθηκε ξανά ο Σηφάκης – Απόφαση-καταστροφή για τον Άρη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο διεθνής τερματοφύλακας δικαιώθηκε και σε δεύτερο βαθμό από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και η ΠΑΕ Άρης καλείται να καταβάλει άμεσα 980.000 ευρώ.

Ο Μιχάλης Σηφάκης διεκδικούσε 188.000 ευρώ που αφορούν τα δεδουλευμένα του και 800.000 ευρώ για την ρήτρα της προστατευόμενης περιόδου για την οποία ήταν και η διαφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ Άρης είχε υποστηρίξει στην έφεσή της, που απορρίφθηκε, ότι η προστατευόμενη περίοδος δεν θα έπρεπε να ισχύσει για τον Σηφάκη. Με την αιτιολογία πως η περσινή αγωνιστική περίοδος είχε ολοκληρωθεί για την ΠΑΕ Άρης στις 22 Απριλίου και ενώ στις 20 Μαϊου είχανε ολοκληρωθεί τα πλέι οφ για τα οποία ισχύει διαφορετική προκήρυξη με τον διεθνή τερματοφύλακα να είχε καταθέσει την προσφυγή του στις 15 Μαϊου.

Με ψήφους 3-2 η δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε τον διεθνή τερματοφύλακα και πλέον αυτό που απομένει να φανεί είναι αν έστω και την ύστατη ώρα η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ Άρης έρθει σε συμφωνία με τον Σηφάκη και για συγκεκριμένο ποσό αλλά και για τον τρόπο καταβολής αυτού.

Αν ο Σηφάκης δεν υποχωρήσει στις απαιτήσεις του το πρόβλημα θα είναι τεράστιο για τον Άρη καθώς τα ταμεία της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ είναι άδεια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε