Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Δημητρακόπουλος: Θα φτάσουμε μέχρι το CAS για το πρόστιμο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο δικηγόρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, με δήλωση του προανήγγειλε την έφεση που θα κάνουν οι “πράσινοι” για το πρόστιμο 88.000 ευρώ που τους επέβαλε η Ευρωλίγκα.

Ο κύριος Δημητρακόπουλος τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα φτάσει μέχρι το CAS σε περίπτωση που δεν πέσει στην έφεση το πρόστιμο.

Η γραπτή δήλωση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου:

“Κατά του προστίμου των 88.000 ευρώ, που επιβλήθηκε σε βάρος του Παναθηναϊκού από τον Πειθαρχικό Δικαστή της Ευρωλίγκα για τα γεγονότα του πέμπτου αγώνα play offs με τη Μακάμπι στο Ο.Α.Κ.Α., η Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός θα ασκήσει Έφεση ενώπιον του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Ευρωλίγκα. Σε περίπτωση που το επιβληθέν πρόστιμο δεν μειωθεί σημαντικά στον δεύτερο βαθμό, η Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός προτίθεται να προσφύγει ενώπιον του Αθλητικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Λωζάνης (C.A.S.), εξαντλώντας όλα τα ένδικα μέσα που έχει στη διάθεσή της.
Κάνω έκκληση στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να δείξουν αυτοσυγκράτηση στο μέλλον, γιατί είμαστε υπότροποι και υπάρχει κίνδυνος την επόμενη φορά να τιμωρηθεί η έδρα μας.”

Final4: Στις 18:00 ο Παναθηναϊκός, στις 21:00 ο Ολυμπιακός

“Πανηγυρικό” πρόστιμο στον Παναθηναϊκό

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε