Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Δημητρακόπουλος:Το κατηγορητήριο προέβλεπε μέχρι και οριστικό αποκλεισμο απ’την Ευρώπη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο δικηγόρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, με δήλωση του ξεκαθάρισε ότι το πρόστιμο των 100.000 ευρώ ήταν το μικρότερο που θα μπορούσε να επιβληθεί στους “πράσινους” από την Ευρωλίγκα.

Πληρώνει ακριβά τα επεισόδια της Πόλης ο Παναθηναϊκός

Η δήλωση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου:

“Σχετικά με το επιβληθέν σε βάρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός χρηματικό πρόστιμο από τον Πειθαρχικό Δικαστή της Ευρωλίγκα για τα επεισόδια που έγιναν στην Κωνσταντινούπολη κατά τη διάρκεια του Final Four, έχω να παρατηρήσω τα ακόλουθα:

Το κατηγορητήριο που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε, προέβλεπε μέχρι και την ποινή του οριστικού αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Με νομικά και ουσιαστικά επιχειρήματα καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις βαρύτατες κατηγορίες. Το χρηματικό πρόστιμο των 100.000 ευρώ, που τελικά επιβλήθηκε, ήταν η ηπιότερη από τις προβλεπόμενες στον Πειθαρχικό Κανονισμό ποινές για τα παραπτώματα των οπαδών μας.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάνει –για μία ακόμα φορά- έκκληση στους φιλάθλους της να αποφεύγουν τις ακρότητες και να δείχνουν αυτοσυγκράτηση. Είναι λυπηρό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός να πληρώνει χρηματικά πρόστιμα για επεισόδια..”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε