Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Δημητρέλος: Ελπίζω η βόμβα να μη σκάσει στα χέρια μου!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Τις σκέψεις του για την ΑΕΚ ανέλυσε ο νέος πρόεδρος της ομάδας, ο οποίος δήλωσε πως έχει εναποθέσει αρκετές από τις ελπίδες του για το μέλλον της Ένωσης στην κίνηση του Ντέμη Νικολαΐδη.

 Ο Ανδρέας Δημητρέλος χαρακτήρισε τον εαυτό του… αλεξιπτωτιστή, ξεκαθάρισε πως θέλει να πραγματοποιηθούν τα όσα έχουν συμφωνηθεί, ενώ συμπλήρωσε πως είναι σημαντική η συμβολή του Γιάννη Βούρου στο γηπεδικό.

 
Ακόμα τόνισε πως η αδειοδότηση της ομάδας είναι πολύ δύσκολη και ζήτησε ενότητα και όχι πίστωση. Μάλιστα, δείχνοντας την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η Ένωση, επισήμανε πως “… θα ήθελα έναν μέτοχο, αλλά κανείς τους δεν θέλει”!
 
Αρχικά, ο πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε: «Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας. Από σήμερα αναλαμβάνω πρόεδρος της ΠΑΕ και είναι μια συνειδητή απόφαση λόγω της κατάστασης. Υπάρχουν πολλές δυσκολίες και για αυτό ανέλαβα ξανά τη διοίκηση, όπως είχα κάνει το 2004. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και επειδή από τότε έχω πρόβλημα με την παρουσία μου, δεν έχω να χάσω κάτι και δε θέλω να πάει η ΠΑΕ στο πρωτοδικείο. Υπάρχουν προϋποθέσεις και προβληματισμός. Έχω ζητήσει από Αδαμίδη και μετόχους να με ενημερώσουν για το τι θα γίνει. Έχω πει μέχρι τα τέλη Φλεβάρη, αρχές Μάρτη θα έχω φύγει, αν δε γίνουν τα όσα έχουν συμφωνηθεί».
 
Και συμπλήρωσε: «Είναι πολύ δύσκολη η αδειοδότηση. Συμφωνώ με όσους λένε ότι θέλουν έναν πρόεδρο να εμπνέει. Θα ήθελα έναν μέτοχο, αλλά κανείς τους δε θέλει, όπως και μια άλλη προσωπικότητα από την ΑΕΚ. Είναι δύσκολο να έχουμε διοίκηση πρωτοδικείου. Έχουμε μεγάλο πρόβλημα και ελπίζουμε πολλά από την κίνηση του Ντέμη. Ελπίζουμε τη Δευτέρα να έχουμε ανακοινώσεις από αυτή την κίνηση. Έμαθα ότι εδώ είναι όλοι απλήρωτοι. Όσοι πέρασαν από εδώ έδιναν υποσχέσεις. Εγώ δε δίνω υποσχέσεις γιατί δεν έχω κάτι να υποσχεθώ. Αν μπορούμε να κάνουμε υπομονή θα συνεχίσουμε να την κάνουμε».
 
Επίσης, ο Δημητρέλος τόνισε: «Ελπίζω να έχουμε θετικές εξελίξεις. Είναι πολύ δύσκολο και πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Βούρο για την επιτυχία του και χάρης σε αυτόν έχουμε ένα εφόδιο να βρούμε το κάτι παραπάνω. Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι ανοιχτό, όποιος θέλει να βοηθήσει, έχει ιδέες και μπορεί να βοηθήσει οικονομικά ας έρθει. Ζητώ ενότητα και όχι πίστωση. Ακόμα και εγώ κρέμομαι από άλλους. Αυτές τις ημέρες θα ενημερωθώ και ίσως την επόμενη εβδομάδα να μπούμε περισσότερα. Μόλις προχθές το βράδυ μου έγινε η πρόταση. Δεν έχω μιλήσει με κανένα μέτοχο. Είμαι αλεξιπτωτιστής. Προτάθηκε από τον κ. Αδαμίδη ο οποίος παραιτήθηκε και με ενέκριναν οι πληρεξούσιοι των μετόχων. Αύριο ίσως να μην είμαι εδώ. Από εσάς τους δημοσιογράφους μαθαίνω τα πάντα για την ΑΕΚΑ κι ελπίζω πολλά από την κίνηση του Ντέμη».
 
Τέλος, ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε: «Ο κ. Αδαμίδη δεν συνεχίζει από κανένα πόστο και θα είναι μόνο στο «θεμέλιο 21». Λόγω προσωπικότητας δε επιτρέπω σε να κανέναν να με λέει γλάστρα. Εγώ μόνο συνεργασίες θα έχω. Θα πάω να μιλήσω στου παίκτες και να τους γνωρίσω. Θα ξεκαθαρίσω τη θέση μου και τους λόγους που ήρθα εδώ. Ξέρω τι γίνεται αλλά πρέπει να ζητήσω πίστωση. Είναι τετριμμένο πια. Ελπίζω τα ΜΜΕ να είναι υπέρ της ΑΕΚ και όχι υπέρ εμού. Ελπίζω η βόμβα να μην σκάσει στα χέρια μου και να έχω προλάβει».


 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε