Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Δημητρέλος: Πιστεύουμε πως θα πάρετε κάποια χρήματα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι Δημητρέλος και Μπρουσιανός μίλησαν στους παίκτες της ΑΕΚ μετά την προπόνηση της Πέμπτης για την υπόθεση Βιντιάδη, τους υποσχέθηκαν πληρωμές και ζήτησαν προσπάθεια για να ξεφύγει η Ένωση από τον πάτο της βαθμολογίας

Οι δύο άνδρες ενημέρωσαν τους παίκτες για τις κινήσεις του Δημήτρη Βιντιάδη και τους “υποσχέθηκαν” ότι ίσως την επόμενη εβδομάδα να πάρουν κάποια χρήματα από τα οφειλόμενα.

«Γνωρίζουμε ότι κάνετε μεγάλη προσπάθεια . Ήρθαμε για να σας πούμε ότι ψάχνουμε συνεχώς τρόπο για να πάρετε κάποια χρήματα ως έναντι των οφειλομένων σας και ελπίζουμε ότι την επόμενη εβδομάδα ίσως μοιραστείτε ένα ποσό, το οποίο περιμένουμε να λάβουμε. Με τον κ. Βιντιάδη είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έχουμε θετικές εξελίξεις μέχρι το τέλος του μήνα. Μιλήσαμε μαζί του και δείχνει ότι θέλει πολύ να πάρει την ομάδα. Είμαστε πολύ κοντά στο να έχουμε εξελίξεις. Πρέπει όμως να περιμένουμε κι εμείς όπως κι εσείς».

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ρώτησε εκ μέρους των παικτών: «Επειδή συνεχώς ακούμε λόγια για το θέμα Βιντιάδη, αλλά προς το παρών τίποτα δεν έχει γίνει, τι σημαίνει αυτό το είμαστε πολύ κοντά;»

Ο Ανδρέας Δημητρέλος απάντησε ότι «… μας έδειξε ότι προσπαθεί και ότι απλά χρειάζεται λίγο ακόμα χρόνο για να βρει τα χρήματα που θέλει. Έχει βρει 13 εκ. ευρώ περίπου, αλλά χρειάζεται περισσότερα από 17 εκ. ευρώ. Γι’ αυτό και συνεχίζει την προσπάθειά του», με τον Κωνσταντόπουλο να ρωτάει και πάλι:

«Τότε γιατί δε βάζει αυτά τα χρήματα, που μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις για τουλάχιστον 1,5 χρόνο – 2 χρόνια;»

Οι κύριοι Δημητρέλος και Μπρουσιανός τόνισαν: «Δέχεται πιέσεις απ’ τους Άγγλους για να μαζευτεί όλο το ποσό ώστε να γίνει όπως πρέπει η επένδυσή τους στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή το πιο βασικό είναι να πάρουμε νίκες, για να καταφέρουμε να ξεφύγουμε απ’ τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Με τον τρόπο αυτό θα καταφέρουμε να εκχωρήσουμε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης περιόδου, για να εξασφαλίσουμε χρήματα από ταμειακή διευκόλυνση, ώστε να πληρωθείτε κι εσείς και να καλύψουμε κι άλλες υποχρεώσεις».

Διαβάστε ακόμα…

Η UEFA για τον κίνδυνο υποβιβασμού της ΑΕΚ

Μιλάει στους παίκτες ο Δημητρέλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε