Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Δημητρέλος: Θα το παλέψουμε

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ μίλησε για το θέμα της αδειοδοτήσης, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Δημητρέλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το θέμα με την Εφορία: «Είμαστε σε ένα δρόμο συνεννόησης με το Υπουργείο. Έχουμε καθυστερήσει δυστυχώς, αλλά και οι απαιτήσεις της Εφορίας μας έγιναν ξεκάθαρες την τελευταία στιγμή. Το σίγουρο είναι πως ήμουν σε καθημερινή επαφή με τον έφορο και οι διαβεβαιώσεις του ήταν συγκεκριμένες. Στάθηκε στο γράμμα του νόμου όσον αφορά στις δόσεις του άρθρου 44.

Αιφνιδίως όμως -και χωρίς να μας έρθει κανένα χαρτί- μάθαμε για την απαίτηση και πέσαμε από τα σύννεφα. Το χαρτί υπήρχε από τις 21 του Μάρτη, αλλά και τη Δευτέρα που ήμουν εκεί, ο έφορος δεν μου είπε τίποτα για να μπορέσω να προφυλαχθώ».

Για το αν θα προλάβει η ΑΕΚ για την αδειοδότηση: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δυστυχώς η 31 του μήνα είναι Σάββατο και όλα είναι κλειστά. Θα προσπαθήσουμε τη Δευτέρα και την Τρίτη να λύσουμε το θέμα και να βρούμε μια λύση για την ΑΕΚ.

Θα μπορούμε να κάνουμε έφεση για την αδειοδότηση από την ΕΠΟ, αλλά το πρόβλημα είναι με την πειθαρχική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ. Δεν θα μπορούμε να κάνουμε έφεση, αφού η απόφαση μας έχει κοινοποιηθεί από τις 16 Φεβρουαρίου. Είχαμε στείλει αλληλογραφία, για να δούμε μήπως μπορούσε να πάει για Δευτέρα η ημερομηνία (αφού η προθεσμία της 31 πέφτει Σάββατο) και η απάντηση ήταν αρνητική. Ακόμα κι αν λύσουμε, λοιπόν, τη Δευτέρα το πρόβλημα της Εφορίας, δεν θα έχουν καταβληθεί τα χρήματα, όπως είχαμε δεσμευτεί και αυτό είναι πρόβλημα».

Για το αν υπάρχει ευθύνη και λόγω κακών χειρισμών στο θέμα του δανείου: «Αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να κάνω κρίσεις. Θα εκτιμήσουμε την κατάσταση, θα δούμε αν υπάρχει δυνατότητα έφεσης και αν δεν μπορούμε να λύσουμε το θέμα του δανείου, θα δούμε αν μπορούμε να βρούμε χρηματοδότηση από άλλη πηγή. Δυστυχώς, έτρεχα με τα θέματα της Εφορίας και δεν μπορούσα να ασχοληθώ και με αυτό. Όπως αποδείχθηκε, θα έπρεπε να το κάνω. Ένας άνθρωπος, όμως, δεν μπορεί να κάνει τα πάντα μόνος του και ακούγοντας μόνο υποσχέσεις».

Λύθηκε το πρόβλημα με την εφορία

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε