Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Δημητρέλος: Θετικά μηνύματα από την Ουέφα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Αισιόδοξος πως η ΑΕΚ θα πάρει την αδειοδότηση και θα γλιτώσει τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό εμφανίστηκε ο πρόεδρος της “Ένωσης” που μίλησε για τον Ντέμη Νικολαϊδη αλλά και την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο Ανδρέας Δμητρέλος:

«Τα μηνύματα που παίρνουμε είναι θετικά. Καταφέραμε και προλάβαμε να καταθέσουμε τον φάκελο έξι μεγάλα ντοσιέ. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι και κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία. Να τελειώσει η αγωνιστική περίοδος κι ευελπιστούμε του χρόνου με σωστή διαχείριση να προσπαθήσουμε. Βέβαια απαραίτητη προϋπόθεση είναι να πάρουμε την αδειοδότηση».

Όσο για την προσπάθεια που έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης και την εξασφάλιση δανείου, είπε: «Αν δεν υπήρχε αυτό το ποσό δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα. Δεν είχε καμία υποχρέωση αλλά το έκανε. Ελπίζω οι θυσίες που έχουμε κάνει όλοι, να μην μείνουν σαν… θυσίες και μετά από ένα μήνα οι φίλαθλοι της ΑΕΚ να χαμογελούν. Ο κόσμος έχει κουραστεί και είναι απογοητευμένος. Αυτό που θέλω να ζητήσω είναι να εκτιμήσει την προσπάθειά μας και ίσως να αισθάνεται λίγο απογοητευμένος αλλά ας έρθει κοντά μας τον χρειαζόμαστε».

Για την αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ και την πορεία στο πρωτάθλημα, ανέφερε: «Στην ΑΕΚ δεν αξίζει η πέμπτη θέση και να σκεφτόμαστε αν θα βγούμε στα πλέι-οφ. Οι ποδοσφαιριστές έχουν ανταπεξέλθει των δυσκολιών και όλη στην ΑΕΚ αναγνωρίζουν σε αυτά τα παιδιά τι έχουν προσφέρει».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε