Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Δημητρέλος: Χωρίς νίκες, Βιντιάδης τέλος!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με δήλωση του στον Τύπο, την Παρασκευή, ο πρόεδρος της ΑΕΚ εξέφρασε την εκτίμηση πως αν η ΑΕΚ δεν πάρει νίκες και δεν φύγει από τις θέσεις του υποβιβασμού, τότε θα “χαλάσει” το deal με τον Δημήτρη Βιντιάδη – Προτάθηκε ο Χαριστέας.

Μιλώντας στην εφημερίδα “Live Sport”, ο Ανδρέας Δημητρέλος… μπλέκει ακόμα περισσότερο την υπάρχουσα κατάσταση, καθώς τονίζει ότι η συμφωνία με την πλευρά Βιντιάδη – Χάρις θα κριθεί κατά μεγάλο ποσοστό από τα αποτελέσματα των επόμενων τριών αγωνιστικών.

Όπως, μάλιστα, χαρακτηριστικά είπε “… ο Βιντιάδης ξεκίνησε για να πάρει την ΑΕΚ της Ευρώπης και όχι της Β΄ Εθνικής”.

Έτσι, το τελευταίο εμπόδιο για τον Βιντιάδη (μετά από το “κούρεμα που θέλει να πετύχει) φαίνεται πως είναι η… ίδια η ΑΕΚ και η τραγική αγωνιστική πορεία της κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Οπως προκύπτει από το περιβάλλον του, οι χρηματοδότες της προσπάθειας δυσκολεύονται να εισηγηθούν θετικά για την επένδυση, εάν η ομάδα δεν έχει ξεφύγει από τον βραχνά της τελευταίας θέσης και τον κίνδυνο του υποβιβασμού.

* Μεταξύ άλλων, στην ΑΕΚ προτάθηκε και ο Άγγελος Χαριστέας. Ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος προπονείται μόνος του έχει να αγωνιστεί από πέρυσι τον Απρίλιο. Επειδή όμως η Ένωση έχει δικαίωμα μόνο για μία μεταγραφή άνω των 24 ετών από γηγενή παίκτη, θεωρείται… ρίσκο η απόκτηση του Χαριστέα, γι’ αυτό και πολύ δύσκολα θα προχωρήσει η κίνηση αυτή.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε