Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Δημητριάδης: Το πήρε η ομάδα με τον πιο μάγκα πρόεδρο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οργισμένος για την διαιτησία του Τριτσώνη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ, ενώ άφησε υπονοούμενα για τον τρόπο που πήρε το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός.

Τελειώνει ο Τριτσώνης

Με δηλώσεις του στον “SENTRΑ” ο Βασίλης Δημητριάδης αποκάλυψε τον διάλογο του με τον διαιτητή μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Παναθηναϊκό. Ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ μίλησε για:

 
Την διαιτησία του Τριτσώνη:
“Η οργή του κόσμου της ΑΕΚ είναι έντονη και μεγάλη από την αρχή της σεζόν. Ελπίζαμε και ευχόμαστε πως τώρα στα σημαντικά παιχνίδια των πλέι οφ θα είχαμε σωστές διαιτησίες για το καλό του ποδοσφαίρου. Είχαμε και εγγυήσεις από την ΚΕΔ πως θα επιλέξει διαιτητές για καθαρό ποδόσφαιρο. Διαψευστήκαμε και είδαμε χθες έναν διαιτητή που έχει προηγούμενα με την ΑΕΚ. Ήταν στο παιχνίδι με την Καβάλα όπου έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι. Και μετά στο ματς με τον Ολυμπιακό, αν και ως τέταρτος διαιτητής, είχε μετρήσει ακυρωθέν γκολ! Το χθεσινό επιβεβαίωσε ότι το παιδί αυτό είναι λίγος να σφυρίξει, λίγος που έγινε διεθνής. Είναι ένα νέο παιδί, άπειρο και παρά τις διαβεβαιώσεις της ΚΕΔ, έπαιξε 100% ενάντια της ΑΕΚ. Δεν έδωσε πέναλτι στον Σκόκο και ακύρωσε κανονικό γκολ.
Το πέναλτι που κέρδισε ο Καφές:
“Ο διαιτητής ήταν στα τρία μέτρα και είχε ξεκάθαρη άποψη. Από τα πρώτα ριπλέι δεν φαίνεται τίποτα, αλλά από την πίσω κάμερα δείχνει πως τον βρίσκει με το γόνατο. Άλλωστε ο Ζεβλάκοφ δεν διαμαρτύρεται. Ήταν καθαρή ανατροπή και ο διαιτητής έχει την πιο ξεκάθαρη άποψη. Ήταν οφθαλμοφανές πέναλτι. Ο Τριτσώνης, λέγοντάς του ίσως και κάτι στο ημίχρονο πως το πέναλτι φάνηκε αμφισβητούμενο, προσπάθησε ώστε να παίξει Ολυμπιακό και το έκανε. Είχε ίσως τύψεις για το πέναλτι που ήταν καθαρό και τελικά οδηγηθήκαμε σε αλλοίωση αποτελέσματος. Δεν πήραμε αυτό που πραγματικά αξίζαμε”.
Για τον διάλογο που είχε με τον διαιτητή:
“Μετά το τέλος του αγώνα πήγαμε να υπογράψει το φύλλο αγώνα ο Καφέ. Του λέω “τι έγινε κύριε Τριτσώνη;”, “ήταν μια αποτυχημένη διαιτησία”, μου απαντά. “γιατί πάντα εις βάρος της ΑΕΚ;” απόρησα για να πει: “ήταν μια κακή διαιτησία”, “άρα είσαι λίγος”, του λέω, “μπορεί και αυτό”, μου απάντησε! Πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα που θα κερδίζει και τους διαιτητές. Παίξαμε σε μια τέτοια έδρα όπως το Καραϊσκάκη, είδαμε ένα ματς διαφήμιση για το ποδόσφαιρο, αλλά μας λυπεί που δεν πήραμε αυτό που μας άξιζε. Είναι κρίμα στη φάση που βρισκόμαστε.
Για τον Παναθηναϊκό:
“Είναι ξεκάθαρο. Έχουν αλλάξει εξάλλου, φέτος οι ισορροπίες στο χώρο της διαιτησίας. Είδαμε ποια ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα. Πρέπει να παίζουμε και να κερδίζουμε εντός αγωνιστικών χώρων. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο. Ο κόσμος καταλαβαίνει περισσότερα πράγματα από όσα κάποιοι μπορούν να σερβίρουν. Όταν έχεις να πάρεις πρωτάθλημα τόσα χρόνια και σε περνούν από τόσα χειρουργεία… Η ΑΕΚ πήρε πρωτάθλημα πριν από δύο χρόνια και το έχασε στα χαρτιά,. Δεν είναι στα κέντρα εξουσίας και αποφάσεως. Φέτος είδαμε πως με την μαγκιά του το πήρε ένας πρόεδρος, γιατί είναι μάγκας. Η ΑΕΚ δεν έχει μάθει να παίζει τέτοια παιχνίδια”.

Επιστρέφει ο Μπλάνκο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε