Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Διοικούσα επιτροπή θα τρέξει τον ΠΑΟ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ελλείψει εναλλακτικής λύσεως, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα συνεχίσει μέχρι το καλοκαίρι με προεδρεύοντα αντιπρόεδρο τον Δημήτρη Γόντικα και τους Νίκα, Βεκρή, Πολέμη στο πλάι του. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία σε τρεις μήνες άφησε ο Αδαμάντιος Πολέμης. Νέες αιχμές Πατέρα κατά Μαρινάκη.

Μετά από περίπου 2,5 ώρες ολοκληρώθηκε το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το οποίο ομόφωνα αποφάσισε να τρέξει την ομάδα διοικούσα επιτροπή.

Αφού πρώτα ο Αδαμάντιος Πολέμης ξεκαθάρισε ότι αυτή τη στιγμή δεν σκοπεύει να αναλάβει τις τύχες της ΠΑΕ, εν συνεχεία λήφθηκε η απόφαση να ηγηθεί της προσπάθειας ο Δημήτρης Γόντικας, ως προεδρεύων αντιπρόεδρος.

2ος αντιπρόεδρος θα είναι ο Γιώργος Νίκας, 3ος ο Γιάννης Βεκρής και το τέταρτο μέλος της επιτροπής ο Αδαμάντιος Πολέμης.

“Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια τώρα. Είναι δύσκολες στιγμές για τον Παναθηναϊκό. Χρειαζόμαστε όλο τον κόσμο πλάι μας. Όταν λέω όλο εννοώ όλο. Αυτό που χρειάζεται είναι να δουλέψουμε για την αγωνιστική βελτίωση της ομάδας” τόνισε ο Δημήτρης Γόντικας.

Ο Πολέμης πάντως με δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει αργότερα την προεδρία αλλά θέλει πρώτα να δει πως θα κυλήσουν τα πράγματα:

“Είχα αποφασίσει να μην αναλάβω την προεδρία της ομάδας γιατί δεν μου αρέσει η δημοσιότητα. Περιμένω στους επόμενους μήνες να μάθω ορισμένα πράγματα έτσι ώστε να ξανασκεφτώ το ενδεχόμενο να αναλάβω την προεδρία και να είμαι 100% σίγουρος για ότι κάνω.”

Ο Αδαμάντιος Πολέμης επιβεβαίωσε και τις επαφές Γκρέμιο-Παναθηναϊκού για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα.

“Ο κ. Γόντικας είναι σε επαφές και μιλάει με τον ποδοσφαιριστή για αυτό το θέμα. Ο Ζιλμπέρτο έχει ένα συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι κι αν τελικά θελήσει να πάει, τότε δεν νομίζω πως θα σταθούμε εμπόδιο.”


Πατέρας: Κάποιοι έχουν παιδικές ασθένειες

Ο τέως πρόεδρος του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε ότι θα μείνει ως μέλος του ΔΣ ενώ δεν άφησε ασχολίαστη την ανταλλαγή ανακοινώσεων με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

“Είμαι αισιόδοξος. Όλα θα πάνε καλά. Μιλήσαμε για το καλό του Παναθηναϊκού.Θα είμαι μέλος στο διοικητικό συμβούλιο και σε ότι χρειαστεί η ομάδα θα είμαι εδώ. Δεν υπήρξε καμιά διαφωνία

Όσον αφορά στην κόντρα με τον Μαρινάκη, ο Πατέρας είπε: “Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο. Παιδικές ασθένειες που βγαίνουν σε κάποιους ανθρώπους και κάποια στιγμή θα το ξεπεράσουν.”

Θανάσης Γιανακόπουλος: Δύσκολη εποχή για τον Παναθηναϊκό

“Είναι δύσκολη η εποχή που περνάει ο Παναθηναϊκός. Ο χρόνος θα δείξει αν θα βρούμε λύση. Εδώ δεν ξέρουμε τι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Να περάσουν τρεις μήνες και έχει ο θεός. Το θέμα είναι να μπορέσει κάποιος να αράξει το πλοίο σε ήσυχο λιμάνι.”

Γιώργος Νίκας: Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε

“Ευχαριστώ το Δ.Σ. για την τιμή που μου έκανε να με εκλέξει ως αντιπρόεδρο. Αυτό που έχω να πω στον κόσμο είναι ότι διαπίστωσα σήμερα σε μία δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα και το ποδόσφαιρό της, ότι υπάρχει Παναθηναϊκή ομοψυχία από όλους τους μετόχους, αυτό θα φανεί τους επόμενους μήνες, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και πιστεύω ότι θα προχωρήσουμε για το μεγάλο στόχο μας που είναι το πρωτάθλημα, Εμείς από την πλευρά μας ως διοικούσα επιτροπή, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε προς αυτή την κατεύθυνση.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε