Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

“Διπλό” στα Πηγάδια – Ζωντανός… για τα πλέι-οφ ο ΠΑΣ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σπουδαία νίκη, η οποία τον κρατά “ζωντανό” για την είσοδο στα πλέι-οφ, πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρα της Ξάνθης με 1-0. Ισόβαθμοι με τον Παναθηναϊκό στην 5η θέση οι Γιαννιώτες – Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Φώτης Γεωργίου.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

σορροπημένο το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, με τις δυο ομάδες να έχουν καλό ρυθμό και μοιρασμένη την κατοχή της μπάλας. Η Ξάνθη ανέβασε στη συνέχεια τον ρυθμό της, κυριάρχησε στον χώρο του κέντρου, αλλά οι επιθετικές της προσπάθειες (κυρίως με σουτ και κάποια “στημένα”) δεν βρήκαν στόχο. Απ’ την άλλη, οι Γιαννιώτες αναγκάστηκαν κυρίως να αμυνθούν, ενώ προσπάθησαν να απειλήσουν στις αντεπιθέσεις με τους… συνήθεις ύποπτους, Ντε Βινσέντι και Ιλιτς, χωρίς αποτέλεσμα.

Ίδια εικόνα είχαμε και στην επανάληψη, με τους Ακρίτες να έχουν -πάντως- το πάνω χέρι και τους παίκτες του ΠΑΣ να συνεχίζουν να έχουν αμυντικούς προσανατολισμούς. Σε μία αντεπίθεση όμως στο 69′ ο Γεωργίου άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Η ομάδα της Ξάνθης δεν κατάφερε να “απαντήσει” στο τέρμα που δέχτηκε (παρά τις προσπάθειες του Μαρίν), έχοντας για καλύτερη ευκαιρία το σουτ του Ράνου (85′), που βρήκε στον Κοροβέση και δεν πήρε πορεία προς τα δίχτυα.

Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Γούτας, Παΐτο, Βασιλακάκης (82’ Ράνος), Μάνταλος, Ντιέ, Μαρίν, Μαρσελίνιο, Σολτάνι (61’ Ονουάτσι), Ντάνι, Μπέρτος 
Στον πάγκο: Λυμπερόπουλος, Μπαξεβανίδης, Πλατέλλας, Σμιθ, Τσαμούρης 

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Ταμπάσης, Πάντος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Γεωργίου (73’ Βίλα), Λίλα, Τσουκαλάς, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι, Ίλιτς (73’ Κεϊτά) 
Στον πάγκο: Μπαμπανιώτης, Οικονόμου, Ρουμπουλάκου, Ντάσιος, Γιάκος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε