Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Διπλό χτύπημα με Βούκσεβιτς-Καρντόσο

Διπλό χτύπημα με Βούκσεβιτς-Καρντόσο

Ο Σίμον Βούκσεβιτς θα είναι η τέταρτη φετινή μεταγραφή του Ολυμπιακού. Ο Μαυροβούνιος αριστερός χαφ βρίσκεται στην Αθήνα για να υπογράψει στους “ερυθρόλευκους” ως δανεικός για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς 3,7 εκατ. ευρώ. Τελείωσε και του Καρντόσο. Δοκιμάζει Μπάμποβιτς ο Λίνεν. Δείτε βίντεο.

Για την απόκτηση του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ρώτησε τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, με τον “Τζόλε” να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την ποιότητα και το ταλέντο του παίκτη. Ο Βούκσεβιτς αποκτήθηκε με μορφή δανεισμού από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για ένα χρόνο, με οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι του 2011 που θα φτάσει τα 3.700.000 ευρώ.

Ο 24χρονος άσος θα πιάσει θέση ξένου στο ρόστερ του Ολυμπιακού και στην ουσία θα πάρει την θέση του Βραζιλιάνου, Λεονάρντο, ο οποίος δόθηκε δανεικός στην Ιντερνασιονάλ.

 
Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Σίμον Βούκσεβιτς
 

 
Τελείωσε και του Καρντόσο

Την Παρασκευή αναμένεται στην Αθήνα και ο Οράσιο Καρντόσο. Ο Ολυμπιακός συμφώνησε σε όλα με τον πρώην παίκτη του Αστέρα Τρίπολης που έμεινε ελεύθερος και πλέον απομένουν τα τυπικά για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Δοκιμάζει Μπάμποβιτς ο Λίνεν

Έναν νέο παίκτη θα έχει από σήμερα στην διάθεση του ο Έβαλντ Λίνεν. Ο λόγος για τον Σέρβο μέσο, Στέφαν Μπάμποβιτς που εάν πείσει τον Γερμανό τεχνικό θα αποκτηθεί. Ο Μπάμποβιτς την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Φέγενορντ ως δανεικός από την Ναντ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2011.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε