Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Διπλό-χρυσάφι με γκολ του Κοντρέρας στο 94′

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη με λυτρωτή τον Κοντρέρας, επικρατώντας με 2-1 του Εργοτέλη, ο οποίος έπαιζε από το 78′ με δέκα παίκτες. Δείτε το βίντεο.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Εργοτέλης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, κράτησε τη μπάλα και έβαλε σε θέση άμυνας τον ΠΑΟΚ. Ευτύχισε μάλιστα να ανοίξει νωρίς το σκορ με την όμορφη κεφαλιά του Μπούντιμιρ στο 16′ που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κρέσιτς.

 
Ο δικέφαλος του Βορρά αφυπνίστηκε μετά το τέρμα που δέχτηκε και κέρδισε μέτρα στο γήπεδο αλλά δεν μπορούσε να φτάσει με ευκολία στην περιοχή του Δασκαλάκη. Αυτό έγινε στο 35′ με τον Βιεϊρίνια να κάνει εξαιρετική κίνηση και να πασάρει στον Σαλπιγγίδη, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ σκόραρε σε δεύτερο σερί αγώνα.
 
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε σε αργό τέμπο και μέχρι το 70′ οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες.
 
Ο Εργοτέλης είχε ένα καταιγιστικό πεντάλεπτο που θα μπορούσε να είχε σκοράρει, αλλά Φραγκουλάκης, Αλεξόπουλος και Μπούντιμιρ δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Κρέσιτς.
 
Στο 78′ ο Σίλβα Ζούνιορ έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Ίβιτς και ο κύριος Μάνταλος του έδειξε σωστά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τον Εργοτέλη με δέκα παίκτες.
 
Ο ΠΑΟΚ έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα προσπάθησε να φτάσει στο γκολ της νίκης και τα κατάφερε την ύστατη ώρα.
 
Ο Κοντρέρας που είχε βγει και αυτός μπροστά βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ χάρισε τη νίκη στην ομάδα.
 
Αυτό ήταν το πρώτο διπλό για τον δικέφαλο του Βορρά που πήρε βαθιά βαθμολογικά ανάσα.
 
 
Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Αλεξόπουλος, Χρυσοφάκης (60′ Βερπακόφσκις), Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης (90′ Ορφανός), Μπουντιμίρ, Ρομάνο (85′ Μπέτο).

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Βιτόλο, Ελ Ζαρ, Σαλπιγγίδης (94′ Ζουέλα), Κοντρέρας, Φωτάκης (86′ Φιλομένο), Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Ίβιτς, Βιεϊρίνια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε