Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Δοκ-ΑΡΗ στην παραμονή – Φουλ για πλέι-οφ ο ΠΑΣ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με κορυφαίο τον Ντε Βινσέντι και σκόρερ τους Ίλιτς, Κοροβέση ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 2-0 του Άρη και έμεινε μόνος στην 5η θέση. Άτυχοι οι “κιτρινόμαυροι” είχαν τρία δοκάρια και έμειναν κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

O ΠΑΣ ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και απείλησε με τον Γεωργίου στο 7΄, αλλά ο Άρης απάντησε τρία λεπτά αργότερα με το φάουλ του Αγκάνθο να σταματάει στο δεξί δοκάρι του Μπαμπανιώτη. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ όταν από την πάσα του Ντε Βινσέντι ο Ίλιτς εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία στην άμυνα των “κιτρινόμαυρων” και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Διούδη στο 24΄.

Στη συνέχεια το παιχνίδι ισορρόπησε και ο Άρης άγγιξε την ισοφάριση όμως η κεφαλιά του Αγκάνθο σταμάτησε ξανά στο δοκάρι του Μπαμπανιώτη στο 40ο λεπτό. Στην ακριβώς επόμενη φάση ο Γεωργίου δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στο τετ α τετ με τον Διούδη και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, αλλά ο ΠΑΣ κατάφερε να εδραιώσει το προβάδισμα του όταν από την σέντρα του Ντε Βινσέντι ο Κοροβέσης πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας και με κεφαλιά έκανε το 2-0 στο 64΄.

Στο τελευταίο 15λεπτο ο Άρης έκανε την ύστατη προσπάθεια για να πάρει έστω έναν βαθμό, αλλά στάθηκε ξανά άτυχος αφού μετά την δύσκολη επέμβαση του Μπαμπανιώτη στο σουτ του Διαμαντάκου, ο Γιαννιώτας έστειλε για τρίτη φορά τη μπάλα στο δοκάρι του ΠΑΣ.

Με αυτή τη νίκη ο “Άγιαξ της Ηπείρου” έμεινε μόνος στην 5η θέση, τρεις βαθμούς μπροστά από τον Παναθηναϊκό που αγωνίζεται την Κυριακή στην Τούμπα, ενώ ο Άρης παρέμεινε κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Μπαμπανιώτης, Πάντος (90’ Ντάσιος), Μιχαήλ, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Λίλα, Γεωργίου, Ντε Βινσέντι (85’ Βίλα), Κοροβέσης, Ίλιτς (90’ Κεϊτά).

Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Καζναφέρης, Ζαραδούκας, Παπαζαχαρίας, Ηρακλής (72’ Αγγελούδης), Οικονομόπουλος, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος (86’ Νταμαρλής), Τριανταφυλλάκος (57’ Σουνάς), Αγκάνθο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε