Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Δοκάρι, δοκάρι και γκολ – Στα ημιτελικά με Ρονάλντο η Πορτογαλία

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης σημάδεψε δύο φορές τα δοκάρια του Τσεχ όμως λύτρωσε την ομάδα του στο 79΄και η Πορτογαλία μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Τσεχίας έγινε η πρώτη ομάδα που βρίσκεται στα ημιτελικά του Euro 2012.

Το LIVE του αγώνα

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν πολύ επιφυλακτικά το ματς με τους Πορτογάλους να ανεβάζουν σταδιακά την απόδοση τους και να κερδίζουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, είχαν την μοναδική ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου όταν στο 45΄ο Ρονάλντο μετά από καταπληκτική προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Τσεχ.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Πάουλο Μπέντο κυριάρχησε ολοκληρωτικά. Ο Ρονάλντο στο 49΄ σημάδεψε για δεύτερη φορά στο ματς και τέταρτη στην διοργάνωση το δοκάρι. Ακολούθησαν 3-4 κλασικές ευκαιρίες από τους Ίβηρες όμως ο Τσεχ έδειχνε ανίκητος. Κι ενώ στο μυαλό όλων είχε μπει το ενδεχόμενο της παράτασης ο Ρονάλντο πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας των Τσέχων μετά την σέντρα του Περέιρα και με κεφαλιά πέτυχε το γκολ που έστειλε την Πορτογαλία στα ημιτελικά.

ΤΣΕΧΙΑ: Τσεχ, Γκέμπρε Σελάσιε, Σίβοκ, Κάντλετς, Λιμπέρσκι, Χούμπσμαν (86′ Πέχαρτ), Πλάζιλ, Γιράτσεκ, Πίλαρ, Νταρίντα (61′ Ρέζεκ), Μπάρος.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρουί Πατρίσιο, Ζοάο Περέιρα, Πέπε, Μπρούνο Άλβες, Φάμπιο Κοεντράο, Μιγκέλ Βελόζο, Ζοάο Μοουτίνιο, Ραούλ Μεϊρέλες (88′ Ρολάντο), Νανί (84′ Κουστόντιο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Έλντερ Ποστίγκα (40′ Ούγκο Αλμέιδα).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε