Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Δόξα Δράμας – Αγροτικός Αστέρας 0-1

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της δεύτερης εθνικής κατηγορίας πήρε ο Αγροτικός Αστέρας επικρατώντας της Δόξας με 1-0.

 

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η 21η αγωνιστική για τα φαβορί. Μετά την ήττα της πρωτοπόρου Κέρκυρας, Παρασκευή, από την Αναγέννηση Καρδίτσας ήρθε η νίκη για τον Αγρότικο Αστέρα μέσα στη Δράμα.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου έφτασε στη νίκη χάρη στην εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Μπλαζέφκσι στο 65ο λεπτό και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, η Δόξα που έχασε σημαντικό έδαφος για την είσοδο της στα πλέι-οφ, τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Παπαθανασίου στο 82ο λεπτό.
 
Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Καρατζιοβαλής, Παπαθανασίου, Μπαξεβανίδης, Σαμαράς, Ρομπίνιο, Γκίκας (50’ λ.τ. Πινδώνης), Χλωρός (67’ Μουρατίδης), Γκονζάλες, Μαχαιρούδης (71’ Άγγος), Μαρκόφσκι, Τσιμπλίδης

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Μάκης Χάβος): Γιακουμής, Γ. Παπαδόπουλος, Ν. Παπαδόπουλος, Βαγγελόπουλος, Μπάρμπας, Σκλιοπίδης, Τσουκαλίδης, Μπλαζέφσκι, Τσούκλης (81’ Ναλμπάντης), Μπεκιάρης (59’ Καθάριος), Στεφανίδης (89′ Γέβτζοβιτς)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε