Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

“Δολοφονικά” επεισόδια στην Καβάλα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Καρέ καρέ οι συγκλονιστικές εικόνες από τα επεισόδια στο “Ανθή Καραγιάννη” στο περιθώριο του ημιτελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στην Καβάλα και τον Άρη. Δείτε το βίντεο.

Στον τελικό ο Άρης

Πρωτόγνωρα περιστατικά ωμής βίας αντίκρισαν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στο γήπεδο της Καβάλας. Οι συμπλοκές ξεκίνησαν από νωρίς το μεσημέρι όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ περίμεναν αυτούς του ‘Αρη με άγριες διαθέσεις και όλα αυτά με το νόμο περί απαγόρευσης των μετακινήσεων σε ισχύ. 
 

Μέσα στο γήπεδο εξελίχθηκαν μάχες σώμα με σώμα. Οπαδός χρησιμοποίησε το σημαιάκι του κόρνερ! ως πολεμοφόδιο ενώ υπάρχουν σκηνές με οπαδό να δέχεται αμέτρητα χτυπήματα στο κεφάλι από καρέκλες που κρατούσαν αντίπαλοι χούλιγκανς. Εκατοντάδες άνθρωποι χτυπούσαν με πρωτοφανή μίσος ο ένας τον άλλον μέσα στο “Ανθή Καραγιάννη”, ενώ κάποιος ηλικιωμένος, μάλιστα, “κύριος” άφησε στον αγωνιστικό χώρο μία κότα!
 

Η αστυνομία προχώρησε σε 8 συλλήψεις οπαδών, ανάμεσα τους και δύο ανήλικοι, οι οποίοι κατηγορούνται για χρήση καπνογόνων και άλλων χημικών ουσιών, για βίαιη συμπεριφορά, καταστροφές καθισμάτων και αθλητικών υποδομών, ενώ ένας εξ αυτών κατηγορείται ότι έσπασε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Άρης.

Αμέσως μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα που έφερε ισόπαλες τις δυο ομάδες, ισχυρή αστυνομική δύναμη συνόδευσε ομάδα τριακοσίων περίπου οπαδών του Άρη στο κέντρο της πόλης όπου είχαν σταθμεύσει τα αυτοκίνητά τους προκειμένου να τα παραλάβουν και να αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε