Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Δομάζος: Μακάρι να αφήσουν τον Ρότσα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την άποψη πως ο Χουάν Ραμόν Ρότσα πρέπει να μείνει στον Παναθηναϊκό και μετά το καλοκαίρι εξέφρασε ο Μίμης Δομάζος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίμης Δομάζος στoν NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος από τις εξελίξεις αφού είναι από τους πρώτους που υποστήριζαν πως πρέπει να απομακρυνθεί ο Φερέιρα:

«Όχι. Όταν μιλάω θέλω να το κάνω για το καλό του Παναθηναϊκού. Τα γαλόνια μου τα πήρα ιδρώνοντας στο γήπεδο. Φαινόταν ότι υπήρχε πρόβλημα. Για μήνες πηγαίναμε στο γήπεδο και δεν βλέπαμε τίποτα. Ένας φίλος μου είπε πως σηκώθηκε κι έφυγε στη μέση του αγώνα με την ΑΕΚ. Δεν το έβλεπα μόνο εγώ, αλλά και πολλοί άλλοι. Απλά εγώ τα λέω. Αυτό δεν σημαίνει πως έχω δίκιο, όμως ομιλώ όταν πιστεύω πως πρέπει να το κάνω. Λέω απλά αυτό που αισθάνομαι».

Για την αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό:

«Όταν αλλάζεις προπονητή κάτι γίνεται πια διαφορετικό. Είναι επόμενο. Απλά πρέπει να υπάρξει και συνέχεια. Ο Χουάν ξέρει την Παιανία, τις Ακαδημίες, τα πάντα. Ελπίζω να τον αφήσουν να μείνει. Έγιναν πολλά λάθη από την αρχή και γι’ αυτό έφτασε η ομάδα εκεί που έφτασε».

Για την επιλογή του Ρότσα να χρησιμοποιήσει τον Σισοκό στον άξονα:

«Είναι σωστή. Μπορεί να κρατήσει μπάλα, να ντριμπλάρει, να βοηθήσει τους συμπαίκτες του. Βλέπω όμως πως δεν θέλει να παίξει εκεί. Με τον ΠΑΟΚ το έκανε, με τη Μάριμπορ όχι όλη την ώρα. Πρέπει να συνηθίσει τη θέση. Χρειάζονται πνευμόνια, αντοχή, προπόνηση και να δουλεύει το μυαλό συνέχεια και μάλιστα για τους άλλους. Στα πλάγια είναι πιο εύκολα γι’ αυτόν, κάνει μια ντρίμπλα και καθαρίζει».

Για τις πολλές ευκαιρίες που έχασε ο Παναθηναϊκός με τη Μάριμπορ:

«Όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται. Το καλό είναι πως δημιουργεί ευκαιρίες. Θα χάσεις μία, δύο, αλλά στο τέλος θα βάλεις γκολ. Παλιότερα δεν μπορούσε να κάνει με τίποτα μια ευκαιρία. Είναι καλό που είναι σε καλή κατάσταση και ο Καρνέζης που έσωσε την ομάδα στο τέλος του ματς με τη Μάριμπορ».

Για το αν θα πρέπει να γίνουν μεταγραφές:

«Αν μείνω στο συμβούλιο, θα πω τη γνώμη μου. Δεν ξέρω όσοι μείνουν τι σκέψεις έχουν. Σε πέντε μήνες θα ξέρουμε και αν θα μείνει ο προπονητής και τι μεταγραφές θα γίνουν. Είμαι υπέρ της παραμονής του Χουάν. Είναι και φίλος μου και δικό μας παιδί. Δεν ξέρω τι θα συμβεί όμως, αφού δεν γνωρίζω τη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου. Κι απέξω να μείνω θα συνεχίσω να λέω τη γνώμη μου».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε