Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Δώνης: Από τα πιο πειθαρχημένα μας παιχνίδια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την ικανοποίησή του για την απόδοση του ΠΑΟΚ στον πρώτο προημιτελικό με τον Λεβαδειακό εξέφρασε ο Γιώργος Δώνης, δηλώνοντας ότι οι παίκτες του έκαναν ένα από τα πιο πειθαρχημένα και ώριμα εφετινά τους παιχνίδια.

“Είναι σημαντικό να είμαστε πολύ πειθαρχημένοι και πολύ σοβαροί στο παιχνίδι της Τετάρτης για να πάρουμε την πρόκριση. Σε γενικές γραμμές ήταν από τα πιο πειθαρχημένα και ώριμα φετινά μας παιχνίδια. Γιατί σε τέτοια ματς δεν έχει σημασία μόνο να σκοράρεις αλλά να έχεις και πειθαρχία και καλή αμυντική λειτουργία. Ακόμη και στο πρώτο ημίχρονο που είχαμε εκνευρισμό όταν είχαμε την μπάλα στα πόδια, αμυντικά ήμασταν καλοί”, είπε αρχικά ο προπονητής του “δικεφάλου”.

Στη συνέχεια προσέθεσε: “Τα παιχνίδια Κυπέλλου είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά του πρωταθλήματος. Είχαμε καλό ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε κάποια πράγματα λίγο διαφορετικά. Ο αντίπαλος είχε πολύ καλή τακτική στο πρώτο ημίχρονο, με δύο επιθετικά χαφ που κατά κάποιο τρόπο ήταν μαν του μαν πάνω στα δικά μας αμυντικά χαφ. Στο δεύτερο μέρος μας δόθηκε το περιθώριο να φτάνουμε την μπάλα πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή. Η ομάδα σήμερα μου άρεσε πάρα πολύ”.

Ερωτηθείς για το γκολ οφσάιντ του Αθανασιάδη απάντησε: “Δεν έχω άποψη για την φάση του γκολ, δεν έχω δει ακόμη το βίντεο”.

Αναφερόμενος, τέλος, στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο τόνισε: “Έχουμε κάποιες αναγκαστικές απουσίες, όπως του Λαζάρ και του Αθανασιάδη. Παρά την κούραση θα πολεμήσουμε, θα γίνει σίγουρα ένα ροτέισον γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε το ματς της Κυριακής”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε