Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Δώνης: Επηρεαστήκαμε από τα συνεχόμενα παιχνίδια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό και ανέλυσε την φιλοσοφία του για τις αλλαγές στο σχηματισμό.

“Ήταν μέτριο παιχνίδι και ίσως σε αυτό να επηρέασε το σκορ του πρώτου αγώνα. Εμείς ήμασταν αρκετά παθητικοί, δεν είχαμε την ζωντάνια που έπρεπε ώστε να δημιουργούμε φάσεις. Τα συνεχόμενα παιχνίδια επηρέασαν τους παίκτες αλλά είμαστε ευχαριστημένοι που περάσαμε στα ημιτελικά και τέλος καλό όλα καλά”, είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε για το αν ο σχηματισμός που επιλέχθηκε επηρέασε την απόδοση του “Δικεφάλου”:

“Επηρέασε στην ανάπτυξη γιατί οι παίκτες από την προετοιμασία έχουν μάθει αλλιώς. Είχα αποφασίσει σήμερα να χρησιμοποιήσω τον Πάμπλο και ήθελα να έχουμε δίπλα του δύο χαφ με περισσότερα τρεξίματα”.

Για τη συνέχεια σχολίασε: “Οσο η ομάδα προχωράει πρέπει να έχουμε έναν βασικό σχηματισμό αλλά σε κάποια παιχνίδια μπορεί να χρειαστεί να παίξουμε μόνο για το αποτέλεσμα. Αυτό γίνεται και στην προπόνηση ώστε οι παίκτες να είναι προετοιμασμένοι γι’ αυτό το ενδεχόμενο”.

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Πλατανιά σχολίασε: “Πλέον ο Καμαρά θα είναι καλά μέχρι το Σάββατο. Εχουμε κάποιες απουσίες, ειδικά για τον Λίνο του έκανε καλό που έπαιξε μόνο 45 λεπτά στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, σήμερα δεν κουράστηκε γιατί δεν είχε πολλά τρεξίματα. Νομίζω ότι το Σάββατο θα έχουμε μία δυνατή ενδεκάδα για να διεκδικήσουμε τη νίκη”.

“Αγγαρεία” στη Λιβαδειά – Προκρίθηκε στα ημιτελικά ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε