Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Δώνης: Ο Μπόλονι έφτυσε και χτύπησε τον Επστάιν!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο προπονητής του Ατρομήτου μετά το θρίαμβο της ομάδας του στην Τούμπα αναφέρθηκε στην αντίδραση του Λάζλο Μπόλονι προς τον Επστάιν.

Ατρόμητος στην Τούμπα – Πρόκριση στην παράταση και “ντου” οπαδών(VIDEO)

Ο Γιώργος Δώνης είπε ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ έφτυσε και χτύπησε τον Γερμανό παίκτη του Ατρομήτου μέσα στη φυσούνα…

“Ήμασταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, κάναμε προσπάθεια και η πρόκριση είναι άθλος. Είναι σημαντικό ότι προοδεύουμε και τέτοιες προκρίσεις ενισχύουν την προσωπικότητά μας. Νομίζω ότι δίκαια νικήσαμε σήμερα. Θα ήθελα να σταθώ σε ένα γεγονός που με λυπεί. Ολοι οι ξένοι προπονητές που εργάζονται στην Ελλάδα, πρέπει να σέβονται το ψωμί που τρώνε. Οταν είσαι προπονητής του ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχεις την ανάλογη συμπεριφορά. Να ζητήσει ο κ. Μπόλονι συγγνώμη από τον Επστάιν, τον οποίο έφτυσε και χτύπησε στη φυσούνα. Τον Ατρόμητο δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς για κλεψιά. Η ομάδα μου έκανε αυτό που έπρεπε με τον καλύτερο τρόπο.

Θέλαμε την πρόκριση, αλλά για εμάς το κυριότερο είναι η μάχη του πρωταθλήματος. Θέλαμε να παίξουμε πειθαρχημένα σήμερα και αν ευνοούσαν οι συνθήκες θα έπαιζαν για 20-25 λεπτά οι Μήτρογλου, Τάτος.

Δεν μου λέει κάτι ένας τελικός Κυπέλλου. Το απολαμβάνω επειδή το γουστάρουν οι παίκτες μου.  Για εμένα η επιτυχία θα είναι να μπούμε στην πρώτη πεντάδα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε