Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Δώνης: Οι οίκοι ανοχής έχουν οργάνωση, το ποδόσφαιρο όχι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο προπονητής του Ατρόμητου δήλωσε μετανιωμένος για όσα είπε μετά τον τελικό του Κυπέλλου, τονίζοντας πως αδίκησε τους οίκους ανοχής.

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ένα μπουρδέλο”, είχε πει ο Γιώργος Δώνης αμέσως μετά την λήξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Εξέδρα” ο ‘Έλληνας τεχνικός εξήγησε αυτή του τη δήλωση, ενώ μίλησε και για το μεγάλο θέμα που έχει ξεσπάσει με τους “¨στημένους” αγώνες.
 
“Ίσως και να το μετάνιωσα, ναι, γιατί τουλάχιστον στους οίκους ανοχής υπάρχει και μια υποτυπώδης οργάνωση, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, από ό, τι φαίνεται, όχι.
 
Όλο αυτό που έχει ξεσπάσει πιστεύω ότι θα οδηγήσει σε καλό για το ποδόσφαιρο. Μόνο και μόνο που επικρατεί πλέον ο φόβος, μετά τα όσα έχουν γίνει, θα μειωθούν όσα γίνονταν. Αν τώρα προκύψουν ενοχοποιητικά στοιχεία για ανθρώπους και ομάδες, ώστε κάποιοι να μπουν στη φυλακή ή κάποιες ομάδες να υποβιβαστούν, τότε και πάλι αυτό είναι το καλό, αφού θα καθαρίσει ο χώρος. Είμαι αισιόδοξος ότι η υπόθεση θα προχωρήσει, είναι η μεγάλη μας ευκαιρία και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε