Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Δώνης και Σάντος αποθεώνουν τον Κατσουράνη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός και ο προπονητής του ΠΑΟΚ κάνουν την αποτίμηση της μεταγραφής του Κώστα Κατσουράνη και μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησαν στα “ΣΠΟΡ” για την ένταξη του διεθνή μέσου στο “Δικέφαλο”.

Ο Γιώργος Δώνης σημείωσε: “Ο Κώστας ήταν ένας παίκτης που θέλαμε έτσι κι αλλιώς ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Όλοι ξέρουμε ότι πρόκειται για έναν ικανό παίκτη, που συνδυάζει εμπειρία και προσωπικότητα. Αυτά τα δύο συγκεκριμένα στοιχεία αλλά κι ορισμένοι άλλοι επιμέρους λόγοι μάς οδήγησαν στην απόφαση να τον επιλέξουμε και να προχωρήσουμε στη μεταξύ μας συνεργασία. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά κι ότι αυτή η συνεργασία θα αποδειχτεί απολύτως εποικοδομητική”.

Ο Φερνάντο Σάντος, εξάλλου, τόνισε: “Η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Κατσουράνη είναι επωφελής και για τις δύο πλευρές, τόσο για την ομάδα, όσο και για τον ίδιο τον παίκτη. Για να τον εντάξει στο δυναμικό του ο ΠΑΟΚ σημαίνει πολύ απλά ότι οι άνθρωποι του πιστεύουν πολύ στην αξία και τις δυνατότητες του παίκτη. Επιπλέον, είναι καλό και για τον Κατσουράνη, ο οποίος θα αγωνίζεται σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ξανά στο άμεσο μέλλον τη θέση του στην εθνική ομάδα. Αναμφίβολα, πρόκειται για έναν σημαντικό παίκτη της εθνικής Ελλάδας, στην οποία, όμως, πολύ απλά δεν θα έπαιζε, αν δεν είχε ενεργό παρουσία σε κάποιο σύλλογο. Συνεπώς, και μόνο αυτή η εξέλιξη, να συμφωνήσει δηλαδή με κάποια ομάδα, θα τον βοηθήσει να διεκδικήσει και πάλι τη θέση στην εθνική”.

Σχετικό με το τι μπορεί να προσφέρει ο Κατσουράνης στον ΠΑΟΚ με την ένταξη του στην ομάδα του Δικέφαλου από τον ερχόμενο μήνα, ανέφερε: “Αυτή την απάντηση μπορεί να τη δώσει ο Γιώργος Δώνης, που είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, κι όχι εγώ, που είμαι ο προπονητής της εθνικής. Σέβομαι τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος είναι κι ο καθ’ ύλην αρμόδιος για το συγκεκριμένο θέμα”.

ΠΑΟΚ: Μετά τον Κατσουράνη, ο Βιεϊρίνια!

Κατσουράνης: Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ

Τα…τυπικά για Κατσουράνη στον ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε