Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Δώρο… στην Ελλάδα – Έμειναν στο “Χ” Πολωνοί και Ρώσοι

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Πολωνία και Ρωσία έμειναν στο ισόπαλο 1-1 με αποτέλεσμα η Ελλάδα να θέλει μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Ρωσία, για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Πολωνία και Ρωσία αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στην Βαρσοβία, έτσι οι συνδιοργανωτές δεν επέτρεψαν στην “αρκούδα” να γίνει η πρώτη ομάδα που εξασφαλίζει πρόκριση στα προημιτελικά.

Ο Αλάν Ντζαγκόεβ άνοιξε το σκορ για Ρώσους στο 37′ με κεφαλιά και έτσι είναι πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 3 γκολ.

Ο αρχηγός των Πολωνών, Γιάκουμπ Μπλαστσικόβσκι, με ένα εξαιρετικό αριστερό σουτ στο 57′ απάντησε και χάρισε βαθμό στην ομάδα του μπορεί να αποδεχθεί “χρυσός”

Πλέον όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική όπου η Πολωνία με νίκη επί της Τσεχίας φτάνει σίγουρα στην πρόκριση και η Ελλάδα θα τα παίξει όλα για όλα, καθώς αν επικρατήσει της Ρωσίας θα πάρει και αυτή με τη σειρά της το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Οι συνθέσεις:

Πολωνία(Σμούντα): Τίτον, Μπένις, Πέρκις, Βασιλιέφσκι, Πίστσεκ, Ντούντκα(73’ Μιετσέγέφσκι) , Πολάνσκι (85′ Μάτουσικ), Μουράφσκι, Ομπράνιακ (92′ Μπρόζεκ), Μπλαστσικόφσκι, Λεβαντόφσκι 

Στον πάγκο: Σαντομνιέρσκι, Βοϊτκόβιακ, Καμίνσκι, Βαβζίνιακ, Ρίμπους, Βόλσκι, Γκροσίτσκι, Σόμπιεκ 

Ρωσία (Άντβοκατ): Μαλαφέεφ, Ζιρκόφ, Ιγκνάσεβιτς, Α. Μπερεζούτσκι, Ανιούκοφ, Ντενίσοφ, Ζιριάνοφ, Σιρόκοφ, Αρσάβιν, Τζαγκόεφ (79’ Ισμαίλοφ), Κερζάκοφ (70′ Παβλιουτσένκο) 

Στον πάγκο: Ακινφέεφ, Σούνιν, Σαρόνοφ, Γκράνατ, Ναμπάπκιν, Κομπάροφ, Κοκόριν, Γκλουσάκοφ, Σεμσόφ, Πογκμπρέμπνιακ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε