Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

“Δώσαμε όλα τα στοιχεία στον Πρίγκιπα αλλά η επιταγή…αγνοείται”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε στα όσα φέρεται να λέει η πλευρά του Πρίγκιπα για αθέτηση των όρων της συμφωνίας και μέσω κύκλων της ΠΑΕ τόνισε ότι όλα τα στοιχεία έχουν δοθεί στον Φεϊζάλ.

Ο Πρίγκιπας Φεϊζάλ και ο Βλάσης Τσάκας τις τελευταίες μέρες κάνουν λόγο για μη τήρηση της συμφωνίας από την πλευρά του Παναθηναϊκού αφού δεν τους έχουν δοθεί όλα τα οικονομικά στοιχεία που έχουν ζητήσει.

Η αντίδραση της “πράσινης” ΠΑΕ ήρθε μέσω κύκλων οι οποίοι τόνισαν ότι όλα τα στοιχεία έχουν παραδοθεί αλλά ο Πρίγκιπας δεν έχει ανταποκριθεί.

“Τους έχει παραδοθεί, σε συνεργασία με την Deloitte, το σύνολο των οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ όπως αυτά ελέγχονται από την Grant Thornton και αυτά είναι επαρκή για να πραγματοποιηθεί ο σχετικός έλεγχος. Έχουμε δώσει από την πλευρά μας όλα τα στοιχεία που έχουν χρειαστεί και πήραμε όλες τις αποφάσεις που τους διευκολύνουν, σε αντίθεση με την άλλη πλευρά που δεν έχει ανταποκριθεί αντίστοιχα. Για το λόγο αυτό λοιπόν ζητήσαμε να μας επιδείξουν την πρωτότυπη επιταγή και να μας χορηγήσουν επικυρωμένο αντίγραφό της.”

Ο Πρίγκιπας έχει προθεσμία ως τις 4 Ιανουαρίου για να καλύψει την ΑΜΚ των 28 εκ. ευρώ που προκηρύχθηκε αποκλειστικά γι’ αυτόν.

Διαβάστε ακόμα…

Εξώδικο του Νιόπλια στον Παναθηναϊκό

Πανάκριβος ο Ντε Βινσέντι – 300.000 ευρώ ζητάει ο ΠΑΣ

Μένει ως το καλοκαίρι ο Μπουμσόνγκ – Αρνητικός ο Βύντρα

Διαψεύδουν από Σαμπντόρια για Χριστοδουλόπουλο

“Σενάριο” για Ροντρίγκες και Παναθηναϊκό από Πορτογαλία

“Πράσινο” φως για Ντε Βινσέντι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε