Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Drive me crazy…νέα εκπομπή στον ALPHA

ΦΩΤΟ REUTERS

Μία νέα Ελληνική εκπομπή αυτοκινήτου ξεκινάει από αυτό το Σάββατο στον Alpha, με τίτλο “Drive me crazy”. Όλα τα νέα από το χώρο του αυτοκινήτου, παρουσιάσεις και φυσικά Formula 1 είναι στο μενού της νέας εκπομπής.

Κεντρικός παρουσιαστής της εκπομπής θα είναι ο Τάκης Πουρναράκης, ο οποίος θα πλαισιώνεται από τον Τάκη Τρακουσέλλη, τον Πάνο Σεϊτανίδη, την Σταυρούλα Σκλαβούνου και την Τζέιν Σαμπανίκου.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί το Σάββατο στις 16:00 και θα έχει έντονο “χρώμα”, από Formula 1, με όλα τα θέματα που κατέγραψε η κάμερα του Alpha από τα επινίκια της Red Bull στο Άμπου Ντάμπι.

Ο πρωταθλητής Σεμπάστιαν Φέτελ υπογράφει το φακό της κάμερας αλλά και ένα καπέλο, το οποίο θα αποτελέσει και το δώρο του διαγωνισμού της εκπομπής αυτό το Σάββατο.

Ο Τάκης Πουρναράκης σας ξεναγεί στο μεγαλύτερο θεματικό πάρκο του κόσμου το Ferrari World, ο Πάνος Σεϊτανίδης μπήκε στα αποδυτήρια της Red Bull την ώρα των πανηγυρισμών, η Τζέην Σαμπανίκου οδηγεί οριακά το Renault Megane RS, ο Τάκης Τρακουσέλλης μας ενημερώνει για τα νέα από το χώρο του αυτοκινήτου και η Σταυρούλα Σκλαβούνου παρακολουθεί την πορεία των πρωταθλητών τη βδομάδα μετά τον αγώνα στο Σάλτσμπουργκ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε